Πρεμιέρα στη Βαλένθια για Ολυμπιακό

Μια εβδομάδα μετά τον αποκλεισμόαπό το Κύπελλο και οδήγησε στην απομάκρυνση του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Απόψε στις 22:00-ΝΕΡΙΤ, ρίχνεται στη μάχη της Ευρωλίγκας αντιμετωπίζοντας τη Βαλένθια στην Ισπανία.

Πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αρχίσουν την αποκατάσταση της σχέσης τους με τον κόσμο τους, που κλονίστηκε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο Μίλαν Τόμιτς, που θα καθίσει για δεύτερη φορά στον πάγκο, δεν υπολογίζει
στους τραυματίες Ντάρντεν και Παπαπέτρου, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι, μοναδικός διαθέσιμος σμολ φόργουορντ, προέρχεται από τραυματισμό και δεν είναι 100% έτοιμος. Πιθανότατα θα επιστρατευτούν ξανά για αρκετή ώρα σχήματα με τρεις κοντούς και με τον Όλιβερ Λαφαγέτ να γνωρίζει άριστα τη Βαλένθια, αφού πέρσι αγωνιζόταν στις «νυχτερίδες».

Από την άλλη ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, που στηρίζεται πολύ στην επίθεσή του, δεν υπολογίζει στον τραυματία πάουερ φόργουορντ Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς. Πάντως έχει ένα ικανότατο οπλοστάσιο, με τους Πάου Ρίμπας, Σαν Βαν Ρόσομ, Ράφα Μαρτίνεθ, Ντουάιτ Μπάικς και Γκιγέμ Βίβες στην περιφέρεια, τον Ρομέιν Σάτο (άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού) και τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς να δεσπόζουν στη θέση «3», τους Λιούκ Χαρανγκόντι και Πάμπλο Αγκιλάρ στο «4» και τους Σεργκέι Λίστσουκ και Κρέσιμιρ Λόντσαρ στο «5».
Keywords
Τυχαία Θέματα