Πρεμιέρα στο Camp

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή στις 11.30 στο CAMP μία παράσταση- διασκευή του παραμυθιού «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» του Oscar Wilde.

Τα αγάλματα στις πόλεις μένουν ακίνητα στο ίδιο σημείο όπου τα έστησαν. Παρατηρούν αμίλητα τις ζωές των ανθρώπων που περνούν από μπροστά τους. Είναι τα σταθερά σημεία μιας πόλης που κινείται διαρκώς. Ψηλά πάνω από μια τέτοια πόλη σε μια ψηλή κολώνα, πιο ψηλή και απ' το πιο ψηλό της κτίριο στεκόταν το άγαλμα του Ευτυχισμένου Πρίγκιπα... Από εκεί ψηλά μπορούσε να βλέπει τα πάντα.

Παρακολουθούσε τις ζωές όλων των κατοίκων της πόλης του, την καθημερινότητά τους, τις συνήθειές τους, τις ιδιοτροπίες τους, τις χαρές και τις λύπες τους. Μια φθινοπωρινή μέρα ένα αργοπορημένο χελιδόνι που ταξιδεύει για την Αίγυπτο κάνει μια στάση στο άγαλμα του Ευτυχισμένου Πρίγκιπα. Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τον κόσμο αγνοώντας το κόστος των πράξεών τους.

Τι μπορείς να μάθεις από ένα σπασμένο πατζούρι, έναν κρυστάλλινο πολυέλαιο, μερικές χαλασμένες ομπρέλες; Τα αντικείμενα κρατούν μέσα τους τις μνήμες και τα αισθήματα των ανθρώπων που τα χρησιμοποίησαν. Ένας ολόκληρος κόσμος θα χτιστεί από τους θησαυρούς ενός σκουπιδότοπου για να ζωντανέψει η ιστορία ενός αγάλματος και ενός χελιδονιού.

Ερμηνεύουν: Ρεβέκκα Γκόγκου, Δωροθέα Δημητρίου, Πέτρος Μάνδαλος, Λευτέρης Παπακώστας

Δραματουργία-Σκηνοθεσία: Ιπτάμενοι Άνθρωποι
Φωτισμοί: Λευτέρης Παπακώστας
Μουσική/ Ήχος: Μυρτιά Φίλιου
Σκηνικά: Μάριος Ράμμος (εικαστική επιμέλεια), Ελένη Βαρδαβά
Κοστούμια: Μάριος Ράμμος
Φωτογραφίες: Πέτρος Ζίσου
Μουσική επιμέλεια: Μάριος Τσαγκάρης
Φωτισμός: Βασίλης Καραργύρης

Η παράσταση απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες

Πρεμιέρα: Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, 11.30
Διάρκεια: 17 Φεβρουαρίου - 12 Μαρτίου 2013
Βραδινές παραστάσεις: κάθε Δευτέρα & Τρίτη, 21.30
Πρωινή παράσταση: κάθε Κυριακή 11.30

CAMP Contemporary Art Meeting Point
Ευπόλιδος 4 & Απελλού 2
Πλ.Κοτζιά, 105 51 Αθήνα

Eίσοδος: Ελεύθερη (με ελεύθερη συνεισφορά)

Κρατήσεις: 210 3247679, 6989445160

Keywords
Τυχαία Θέματα