Πιέζει για Πουλίδο, μιλάει με Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες του προκειμένου να αποκτήσει τον Αλαν Πουλίδο από την Τίγκρες.

Όπως παραδέχθηκε και ο Μίτσελ στην χθεσινή του συνέντευξη, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Μεξικανό επιθετικό θέλοντας να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση, ώστε να βρει έναν δεινό σκόρερ που όπως παραδέχθηκε δεν έχει στην ομάδα μετά την πώληση του Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός

τις τελευταίες μέρες έχει εντείνει τις διαπραγματεύσεις με τον Πουλίδο, επιδιώκοντας να τον κλείσει πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ. Την ίδια ώρα στο Μεξικό τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Τίγκρες κάνει την ύστατη προσπάθεια ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο παίκτης για να έχει μεγαλύτερο κέρδος από την πώλησή του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Μίτσελ «έβαλε φωτιά» στα δημοσιογραφικά γραφεία από την ώρα που αποκάλυψε πως έχει μιλήσει ο ίδιος με Έλληνα ποδοσφαιριστή που παίζει στο εξωτερικό και περιμένει την απάντησή του για να ξέρει αν θέλει να έρθει ή όχι στον Ολυμπιακό.Οι πληροφορίες αργά χθες το βράδυ ήθελαν την υπόθεση που ανέφερε ο ισπανός προπονητής να μην προχωράει έτσι και αλλιώς, είτε γιατί λίγοι από τους τοπ παίκτες μας που παίζουν εκτός Ελλάδας, θα δέχονταν να επιστρέψουν. Ο Ελληνας πάντως που παίζει στο εξωτερικό και ήδη απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Φορτούνης, που δεν αγωνίζεται στην Καϊζερσλάουτερν, η οποία είναι έτοιμη να τον αφήσει να φύγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα