Πέταξε για το όνειρο

Το όμορφο ταξίδι ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής για την Εθνική μας ομάδα, με τελικός προορισμό τη Βραζιλία για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, με ενδιάμεσους σταθμούς για φιλικά παιχνίδια την Πορτογαλία και τις Η.Π.Α.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο αναχώρησαν για τη Λισαβόνα για τον φιλικό αγώνα με την Πορτογαλία το Σάββατο το βράδυ, με τις ευχές όλων των Ελλήνων να τους συνοδεύουν για καλή επιτυχία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πριν από την αναχώρηση στο ξενοδοχείο Sofitel του αεροδρομίου η ΟΠΑΠ
ΑΕ, χορηγός της ομάδας, σε μία μικρή γιορτή, ξεπροβόδισε τους παίκτες της Εθνικής.

«Τις λέξεις τις παίρνει συνήθως ο αέρας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξεκινάμε το όνειρο και θα δώσουμε το μάξιμουμ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Πάμε για να σταθεροποιήσουμε αυτό το όνειρο. Ελάτε μαζί μας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πω τι έχω συμβουλέψει τους ποδοσφαιριστές. Θα τα πούμε άλλη φορά αυτά», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος ενώ από την πλευρά του ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, πρόσθεσε:

«Είμαστε ευλογημένοι που πηγαίνουμε στη Βραζιλία κι ευχόμαστε να μην επιστρέψουμε σε ένα μήνα. Θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ που είναι όλα αυτά τα χρόνια κοντά στο ποδόσφαιρο και την Εθνική».

Ο "μικρός" της εθνικής Στέφανος Καπίνο, είπε: «Είμαι περήφανος και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που είμαι στο ρόστερ της Εθνικής». «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Φαίνεται το κλίμα που υπάρχει. Πάμε για το όνειρο», συμπλήρωσε ο Φάνης Γκέκας.
Keywords
Τυχαία Θέματα