Όσοι πιστοί προσέλθετε

Τουλάχιστον 4.000 Έλληνες θα βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής ομάδας την προσεχή Παρασκευή στο Γκντάνσκ στην αναμέτρηση με την Γερμανία.

Αυτός είναι ο αριθμός των εισιτηρίων που εξασφάλισε η ΕΠΟ, όπως δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο ο εκτελεστικός γραμματέας Παυσανίας Παπανικολάου.
"Καταφέραμε να πάρουμε 4.000 εισιτήρια που θα τα διαθέτουμε από αύριο μέσω ίντερνετ και στο γήπεδο θα υπάρχει εκδοτήριο. Δυστυχώς η UEFA

έχει προπωλήσει τα περισσότερα εισιτήρια μέχρι τις 31 Μαρτίου. Δεν υπάρχουν εισιτήρια, είναι sold out το γήπεδο" είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης, ξεκαθάρισε πως η ΕΠΟ δεν θα κάνει ένσταση για την κίτρινη κάρτα του Γιώργου Καραγκούνη: "Όλοι θα θέλαμε τον Καραγκούνη κοντά μας, αλλά οι κανονισμοί είναι σαφείς", τόνισε ο κ. Παπανικολάου.
Το πριμ για τους "8"
Στο μεταξύ, η ΕΠΟ για την πρόκριση στους "8" του Euro θα πάρει 3,5 εκ. ευρώ από την UEFA και από αυτό το ποσό το 1,7 θα μοιραστεί στους Έλληνες διεθνείς ως πριμ πρόκρισης.
Αναλυτικά, η πρόκριση στους "8" δίνει δύο εκ. ευρώ στην ΕΠΟ, ενώ πήρε ακόμα ένα από τη νίκη επί της Ρωσίας και 500.000 ευρώ από την ισοπαλία με την Πολωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα