Όργη για το δολοφόνο

Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρθηκε ο 35χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας της 22 χρονης φοιτήτριας που σόκαρε την τοπική κοινωνία της Καστοριάς.

Ο δράστης μεταφέρθηκε αρχικά σε ψυχιατρική κλινική για να εξεταστεί. Ωστόσο κρίθηκε πως δεν τίθεται θέμα νοσηλείας του και έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών.

Ο 35χρονος έσφαξε την 22χρονη φίλη του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και στη συνέχεια την εγκατέλειψε κοντά στη λίμνη της Καστοριάς, όπου εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι η άτυχη Ανδριάνα βασανίστηκε άγρια πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του αδίστακτου 35χρονου.

«Η κοπέλα έφερε περισσότερα από εβδομήντα οκτώ χτυπήματα από κατσαβίδι και μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Είχε περίπου τριάντα πέντε χτυπήματα στον λαιμό και τον θώρακα και δεκάδες άλλα στο υπόλοιπο σώμα της. Από αυτά τα περισσότερα είναι αμυντικά, ενώ κάποια άλλα, όπως στην πλάτη και στα πόδια, τα οποία είναι επιφανειακά, δείχνουν ότι ο δολοφόνος την τιμωρούσε, τη βασάνιζε» τόνισε ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος και πρόσθεσε: «Η 22χρονη πραγματικά σφαγιάστηκε. Το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έχει προηγούμενο.

Οργή στο Facebook του δολοφόνου της Ανδριάνας Γαρδικιώτη όπου τα μηνύματα στην σελίδα του δράστη είναι χιλιάδες. Άνθρωποι που του εύχονται να βρει παρόμοια κατάληξη, που έχουν ένα «γιατί» στα χείλη και ένα δάκρυ στα μάτια.
Επίσης, έχει δημιουργηθεί σελίδα στο facebook στη «Μνημη της 22χρονης Ανδριάνας Γαρδικιώτη» όπου φίλοι και άγνωστοι εύχονται «Καλο ταξίδι» στην άτυχη κοπέλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα