Ώρα μηδέν στον ΠΑΟ

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό έφτασε, καθώς έχει οριστεί για τις 11.00 το ραντεβού μεταξύ των εκπροσώπων των πρασίνων και του Πρίγκηπα Φαιζάλ σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Το ραντεβού των εκπροσώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Πρίγκιπα έχει οριστεί για την Παρασκευή (4/1) στις 11.00 σε υποκατάστημα της τράπεζας

Πειραιώς έτσι ώστε η πλευρά του Φαϊζάλ να εμφανίσει την επιταγή και να καταθέσει τα 28.000.000 στον λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.



Από πλευράς του Τριφυλλιού το παρών αναμένεται να δώσει η κ. Μπαλωμένου ενώ από πλευράς του Πρίγκιπα η κ. Μιχοπούλου. Επίσης παρών αναμένεται να είναι και ένα ακόμη στέλεχος της πράσινης ΠΑΕ.

Στο ραντεβού που θα γίνει η πλευρά του Πρίγκιπα θα πρέπει να φανερώσει τα χρήματα και εν συνεχεία θα ακολουθήσουν οι παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ, έχουν ήδη υπογραφεί από όλα τα μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ., και θα ακολουθήσει ο διορισμός των μελών από πλευράς του Πρίγκιπα.

Αν φυσικά τα χρήματα δεν εμφανιστούν και ο Πρίγκιπας για τους διάφορους λόγους ζητήσει την όποια παράταση είναι δεδομένο ότι δεν θα την έχει και η υπόθεση Φαϊζάλ θα τελειώσει άδοξα για τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα