Στήριξη του Αθήνα 9.84

Την καθολική του αντίθεση στα όποια σχέδια της κυβέρνησης να παρέμβει στη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9,84 ή να τον εντάξει σε σχέδια κινητικότητας εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, με απόφαση που υποστήριξε το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων.

Στο σχετικό ψήφισμα, το Δημοτικό Συμβούλιο επισημαίνει ότι οι πραγματικές μεταρρυθμίσεις δεν γίνονται με οριζόντιες περικοπές αλλά με σχέδιο και προσήλωση στα συμφέροντα των δημοτών.

Ο

δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης επισήμανε ότι ο Αθήνα 9.84 δεν είναι μόνο συνυφασμένος με την πόλη της Αθήνας και την ανάγκη πληροφόρησης των πολιτών αλλά γενικότερα με την ελεύθερη έκφραση στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, ως ο πρώτος ανεξάρτητος ραδιοφωνικός σταθμός.

«Δεν θα συναινέσουμε σε καμία παρέμβαση της Κυβέρνησης. Είμαστε κατηγορηματικοί σε αυτό. Θα τον κρατήσουμε ανοιχτό και θα τον βελτιώσουμε», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

«Δεν αντέχουμε άλλα λουκέτα και δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλον ένα ξαφνικό θάνατο», τόνισε από την πλευρά του ο γ.γ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ενώσεων Συντακτών Δημήτρης Κουμπιάς από μέρους της συνδικαλιστικής αντιπροσωπείας η οποία παρίσταται στη συνεδρίαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα