Οι...μάχες για τη Βαρσοβία

Νάπολι-Ντνίπρο και Σεβίλλη-Φιορεντίνα μονομαχούν στους δύο ημιτελικούς του Europa League που διεξάγονται σήμερα με φόντο τον τελικό της Βαρσοβίας.

Η κάτοχος του τίτλου Σεβίλλη, υποδέχεται την Φιορεντίνα στην Ισπανία με στόχο να κάνει το μεγάλο βήμα για να βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό. Ο Ουνάι Έμερι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και έχει στόχο να οδηγήσει στην ομάδα του σε άλλη μια νίκη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Από την άλλη πλευρά, ο Χοακίν θέλει να πικράνει τους συμπατριώτες
του με τους οποίους όμως δεν διατηρεί ιδιαίτερα καλές σχέσεις λόγω της θητείας του στην "μισητή" αντίπαλο στην πόλη, Μπέτις.

Στο άλλο παιχνίδι η Νάπολι υποδέχεται τη Ντνίπρο. Σημαντικό στατιστικό στοιχείο υπέρ της ιταλικής ομάδας, είναι το γεγονός ότι ο Ράφα Μπενίτεθ είναι αήττητός στα τελευταία παιχνίδια του ως προπονητής με τις ομάδες τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από την άλλη το αουτσάιντερ, η ομάδα της Ντνίπρο έχει φτάσει ήδη αρκετά μακριά. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μπριζ καθώς κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη και στα δύο παιχνίδια. Αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει και σήμερα απέναντι στην επιθετική γραμμή της Νάπολι.

Σεβίλλη - Φιορεντίνα (22:05)
Νάπολι - Ντνίπρο (22:05)
Keywords
Τυχαία Θέματα