Ο Β. Καπερνάρος στον ΑΘΗΝΑ984


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Βασίλης Καπερνάρος, μίλησε στις 18/3 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για τον Γ. Καμίνη:

«Οι μνημονιακές υποχρεώσεις υποχρέωσαν ένα δήμαρχο να στερεί το γάλα εδώ και τρία χρόνια από τους υπάλληλους του δήμου, από τους υπάλληλους της καθαριότητας. Αυτά τα χρήματα είναι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο νυν δήμαρχος θέλει να δείξει ότι
είναι οικονόμος. Δεν το στερεί όμως από τον εαυτό του, αλλά από τον υπάλληλο καθαριότητας. Δεν χορηγεί στους υπαλλήλους γάντια και παπούτσια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία τους, αντί να τους προστατεύει. Επισκέφθηκα τα μηχανουργία, είναι διαλυμένα. Έχει κάνει πράγματα που άπτονται του ποινικού δικαίου. Αυτά θα τα ξεκαθαρίσουμε. Έχει κάνει τερατουργίες. Ο δήμαρχος σε ό,τι του πουν είναι "yes man". Είναι ενδοτικός και γι' αυτό δεδομένος».

* Για τον Α. Σπηλιωτόπουλο:

«Πρέπει να τον ξεναγήσω στην Αθήνα, να του εξηγήσω τις περιοχές της Αθήνας και τα προβλήματα της πόλης. Αν μου το ζητήσει και μου πει "θέλω να με ξεναγήσεις και να μου πεις τι γίνεται στην Αθήνα", μπορώ να το κάνω. Άλλωστε τα παιδιά μου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στου Γκύζη, εγώ έχω το γραφείο μου στην Κυψέλη από το 1987 και είμαι γνώστης των προβλημάτων σε καθημερινή βάση, αφού η δουλειά που κάνω είναι ανεξάρτητη ελεύθερη δικηγορία και κάθε μέρα βλέπω και συνομιλώ με χιλιάδες άτομα. Αν θέλει να τον διευκολύνω στο έργο που του έχουν αναθέσει και έχει αναλάβει, μπορώ να τον βοηθήσω».

* Για τον Γ. Σακελλαρίδη:

«Είναι ένα νέο παιδί. Έχει γίνει αυτή η δοκιμή στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και με τον κ. Τσίπρα. Επιχειρείται ξανά αυτή η πλευρά της αριστεράς με το πρόσωπο του κου Σακελλαρίδη. Είναι ένα καλό πείραμα και πιστεύω ότι πιθανόν να έχει προοπτική για το μέλλον».

* Για το πρόγραμμά του για τον Δήμο της Αθήνας:

«Αν αναλάβουμε τον Δήμο Αθηναίων, δεν πρόκειται ποτέ να παραχωρήσουμε δικαιώματα του δήμου. Οι ιδιώτες θα αφίστανται και θα αποστούν. Τα απορρίμματα θα τα συλλέγουν οι δημοτικοί υπάλληλοι και όχι υπάλληλοι ιδιωτικών εταιριών. Το θέμα της διακομιδής των απορριμάτων θα το διαχειρίζεται ο Δήμος Αθηναίων και όχι άλλες ιδιωτικές εταιρίες... Θα εφαρμόσουμε τον νόμο. Συμπεριλαμβάνουμε στο πρόγραμμά μας τον νόμο 3463, ο οποίος λέει ότι σε περίπτωση όπου υπάρχει ένα σοβαρό θέμα, αυτό θα τίθεται σε τοπικό δημοψήφισμα. Ο νόμος ισχύει από το 2006 και δεν τολμά να τον εφαρμόσει κανένας δήμαρχος».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα