Ο Τύπος της Τρίτης

Οι αλλαγές σε μισθούς και συμβάσεις, η ακρίβεια στα καταναλωτικά προϊόντα, το σχέδιο για να επιτευχθεί ο στόχος της ανάπτυξης, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Τα πάνω κάτω σε μισθούς, συμβάσεις, αποζημιώσεις, επιδόματα κ.α.»

Η εφημερίδα γράφει ότι «ανατροπές-σοκ στις συμβάσεις που έληξαν μέχρι τις 14 Αυγούστου του 2011 φέρνει η εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας καθώς υπό ορισμένες προϋποθέσεις οι μισθοί των 1.700 ευρώ μπορεί να

πέσουν στα...τάρταρα του κατώτατου μισθού των 586 ευρώ μόνο με ατομική σύμβαση και υπό την απειλή απόλυσης!».

ΑΥΡΙΑΝΗ: «Μειώνεται κατά 30% το εφάπαξ με στόχο τη σταδιακή κατάργησή του»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «στο στόχαστρο αναμένεται να βρεθούν εκ νέου οι επικουρικές και κύριες συντάξεις με την τρόικα αυτή την φορά να ζητάει να μπει μαχαίρι τόσο στο εφάπαξ όσο και στις αποζημιώσεις απόλυσης».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Σοκ και δέος για τους μισθούς»

Η εφημερίδα γράφει ότι «μειώνονται κατά 22% οι κατώτατες αμοιβές για όλους (και 32% για τους νέους) αναδρομικά από 14 Φεβρουαρίου. Ισοπεδώνονται οι αποδοχές (από 14 Μαΐου) για όσους δεν έχουν κλαδική σύμβαση».

ΕΘΝΟΣ: «Μισθοί: Αρχίζει η μεγάλη σφαγή στον ιδιωτικό τομέα. Τιμές: Πάρτι ακρίβειας στα ράφια των σούπερ μάρκετ»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «Μισθοί: σαρωτικές είναι οι αλλαγές στην αγορά εργασίας, καθώς μειώνεται ο κατώτατος μισθός, βρίσκονται στον «αέρα» οι κλαδικές συμβάσεις και μπαίνει τέλος στη μονιμότητα στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Τιμές: ακριβότερα έως και 116% σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους πληρώνουν οι Ελληνες τα καταναλωτικά προϊόντα».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Ο μοναχός Γεννάδιος για τα τρομακτικά γεγονότα του χαράγματος-666 και της Δευτέρας Παρουσίας»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «θα συμβούν πολλά τρομακτικά γεγονότα με τον ερχομό του αντιχρίστου και της Δευτέρας παρουσίας του Κυρίου και τις νέες ταυτότητες με το 666, το χάραγμα του αντιχρίστου. Ποτέ δεν πρέπει να πάρετε αυτές τις ταυτότητες, διότι αρνείσθε το Χριστό και σωτηρία δεν υπάρχει. Τους πιστούς θα τους βοηθήση ο Κύριος. Πολλοί θα ζήτε και θα δήτε τα γεγονότα αυτά».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Κούρεμα με το ζόρι για 11.000 μικροεπενδυτές!»

Η εφημερίδα γράφει ότι «οι Ελληνες ιδιώτες κάτοχοι κρατικών ομολόγων που «κουρεύονται» δεν πρόκειται να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους, σύμφωνα με τη δέσμευση που ανέλαβε χθες ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος».

ΕΣΤΙΑ: «Ο λαϊκισμός διέλυσε τον τόπο»

Η εφημερίδα τονίζει ότι «θυμηθείτε πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα την τελευταία διετία και πώς φθάσαμε στην παρούσα κρίση. Ολα άρχισαν προ τριών περίπου ετών, με τον λαϊκισμό που επέδειξε το ΠΑΣΟΚ έναντι της Κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας».

Η ΑΥΓΗ: «Η Αριστερά διεκδικεί την εξουσία»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «αντίπαλον δέος στο υπό κατάρρευση μνημονιακό κατεστημένο αναδεικνύεται η Αριστερά. Εμφυλιοπολεμική επίθεση Σαμαρά, ψυχροπολεμική αντιμετώπιση

Keywords
Τυχαία Θέματα