Ο Τύπος της Μ. Παρασκευής

Η πρωτοφανής απόπειρα επίθεσης κατά του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την αναδιάρθρωση του Δημοσίου είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ταξίδια χλιδής από τα μυστικά κονδύλια"- "Δύο πρόσωπα -κλειδιά που πέρασαν από το υπουργείο Εξωτερικών (πρέσβης

Ζέπος και Καλογεροπούλου) θα πρωταγωνιστήσουν στις έρευνες των επόμενων εβδομάδων".

ΕΘΝΟΣ: "Φασιστικό αμόκ με όπλα και γροθιές" - "Χρυσαυγίτης βουλευτής γρονθοκόπησε 12χρονη και έβγαλε πιστόλι"- "Γ.Καμίνης στο «Έθνος» : Αυτά μας περιμένουν, αν περάσει ο τσαμπουκάς τους".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο μυστηριώδης ρόλος της βάσης στη Νέα Μάκρη- «Μαγνητικό μάτι» και εγκαθίδρυση της Νέας Εποχής !".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τι αλλάζει στα αυθαίρετα μετά την απόφαση του ΣτΕ" - "Νέο σκηνικό για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων- χάνουν το δικαίωμα τακτοποίησης όσοι είχαν ενταχθεί στο νόμο Παπακωνσταντίνου, προσκομίζοντας μόνο ιδιωτικά έγγραφα ανέγερσης ακινήτου".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ: "Ουαί υμίν..." - η εφημερίδα κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο σκίτσο που αναπαριστά την Σταύρωση, όπου στον Σταυρό βρίσκεται η "Ελλάς" και οι "Ρωμαίοι" στρατιώτες κρατούν ασπίδες "troika" και έχουν ως έμβλημα το "memorandum".

ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ: "Τελευταία ευκαιρία για «ζεστό» χρήμα"- "10 δισ. Ευρώ - αγώνας δρόμου για να φτάσουν στην αγορά μέχρι τον Νοέμβριο".

ΕΣΤΙΑ: η εφημερίδα αναπαράγει στο πρωτοσέλιδό της το "ιστορικό φύλλο Μεγάλης Παρασκευής 1913", που κυκλοφόρησε "εν μέσω των Βαλκανικών Πολέμων".

Η ΑΥΓΗ: "Νομοσχέδιο Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης - Επιτάφιος θρήνος για το Δημόσιο"- "Νομική κάλυψη για λουκέτο στο 50% των δομών και των φορέων του Δημοσίου, με αντίστοιχη μείωση προσωπικού, προσφέρει το νέο νομοσχέδιο του υπ. Δ.Μεταρρύθμισης".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Σύνταξη με έξοδο στα 60 χρόνια- Μια σειρά ευνοϊκών ρυθμίσεων δίνει τη δυνατότητα σε χιλιάδες ασφαλισμένους να βγουν νωρίτερα στη σύνταξη αξιοποιώντας συγκεκριμένες διατάξεις της νομοθεσίας".

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ: "Μονιμότητα τέλος στο δημόσιο- Με συμβόλαιο οι νέες προσλήψεις και μέσω ιδιωτικών εταιριών"- "Συμβασιούχοι μισοτιμής με ανακύκλωση των ανέργων- Τι έφερε στην επιφάνεια η κόντρα Ρουπακιώτη-Μανιτάκη".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Άνω - κάτω με τις αντικειμενικές- Το 2014 μετατίθεται η δημιουργία της Τράπεζας Τιμών για τα ακίνητα".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Εκτός ορίων η Χρυσή Αυγή- Επίθεση βουλευτή της εναντίον Καμίνη- επεισόδια σε Σύνταγμα και σταθμό Λαρίσης".

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "Βάσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ - οι πρώτες εκτιμήσεις - οδηγός για τις πανελλαδικές εξετάσεις".

Ο ΛΟΓΟΣ: "Καταδίκη του πολιτικού κόσμου για τα επεισόδια με πρωταγωνιστή την Χρυσή Αυγή- Το συσσίτιο «έφερε» τη σύγκρουση".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Διεκδίκηση και αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη" - "Το ΚΚΕ πρωτοστατεί μαζί με εργατικά σωματεία και άλλες αγωνιστικές συσπειρώσεις του λαϊκού κινήματος στην αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη, ταυτόχρονα με τη διεκδίκηση μέτρων ανακούφισης".

ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ: "Μεροκάματο στην εφορία 4 φορές το μήνα"- "Απορία: Ποιός δουλεύει για ποιόν;".

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: "Ρίχνουν τη Χρυσή Αυγή στον Καιάδα- κατακραυγή για την επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων"- "Η αστυνομία δεν επέτρεψε το «συσσίτιο μίσους» στο Σύνταγμα - Οπλοφορούσε ο βουλευτής Γ.Γερμενής".

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: "Σοκ και δέος στα Γιάννενα- Δύο θάνατοι οδηγούν στη λεηλασία του δημοτικού ταμείου- Αίμα, χρήμα και παραίτηση του Μητροπολίτη συγκλονίζουν την πιο πλούσια πόλη της χώρας".

6 ΜΕΡΕΣ: "Καλή επ... Ανάσταση ! Έπειτα από 3 χρόνια μνημόνιο, αλλά και τα δικά μας λάθη"- "14 στόχοι που πρέπει να βάλουμε στο σημάδι".

PRESS TIME: "Τι "βλέπει" το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την Ελλάδα- Απόρρητη έκθεση made in USA - Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού- κυβέρνηση προσωπικοτήτων μέσα σε δύο χρόνια".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΕΞΠΡΕΣ: "Εφεδρικό σχέδιο ΕΚΤ για μηδενικά επιτόκια- Η τράπεζα προχώρησε χθες σε μείωση του κόστους του χρήματος στο 0,50%".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Προσπάθεια ανάπτυξης με χαμηλότερα επιτόκια - Ανάσα για δανειολήπτες αλλά και τις τράπεζες".

ΚΕΡΔΟΣ: "Σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα από χθες το ευρω-επιτόκιο- Ο Ντράγκι το μείωση στο 0,50% αφήνοντας παράθυρο και για μια νέα χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
τυπος, χρυση αυγη, ελευθερη ωρα, η εφημεριδα, τα νεα, αναδιαρθρωση, δημοκρατια, ωρα, νέα, αυθαιρετα, ελευθεροτυπια, εστια, αυγη, βραδυνη, ελλαδα, μονιμοτητα, συμβασιουχοι, εφημεριδα, τραπεζες, καθημερινη, συνταγμα, νικη, βασεις, πανελλαδικες 2012, ριζοσπαστησ, ΚΚΕ, σοκ, ανάσταση, μνημονιο, press, time, usa, εξπρεσ, ΕΚΤ, ναυτεμπορικη, κερδοσ, απε-μπε, καμινης, εφημεριδα δημοκρατια, αλλαγη ωρας, θεματα πανελληνιων, βασεις πανελληνιων, σταυρος δημας, νεα κυβερνηση, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, μνημονιο 2, θεμα εκθεσης 2012, βασεις 2012, μνημονιο 3, τελος του κοσμου, σχεδιο αθηνα, αλλαγη ωρας 2013, επιταφιος, ανακυκλωση, αστυνομια, αυγη, βραδυνη, εφορια, καθημερινη, κοντρα, ναυτεμπορικη, πρωτοσελιδα, ωρα, time, usa, αγορα, αει, αιμα, αλληλεγγυη, ανάσταση, απε, τει, βρισκεται, γιαννενα, δεος, δυνατοτητα, δημοσιο, εμβλημα, εγγραφα, ευκαιρια, ευρω, εκθεση, ερευνες, εφημεριδα, κυβερνηση, λεηλασια, λουκετο, μειωση, μυστικα, νικη, νωριτερα στη συνταξη, οδηγος, παπακωνσταντινου, προσληψεις, συνταξη, σειρα, σχεδιο, υμιν, υπουργειο εξωτερικων, φυλλο, χρημα, χρυση, αγωνας, δικαιωμα, επεισοδια, η εφημεριδα, υπουργειο, τραπεζα, θεματα
Τυχαία Θέματα