Ο Τύπος της Δευτέρας

Τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα ελέγχων του κλιμακίου της τρόικας για την εφαρμογή του Μνημονίου και οι επαφές που είχαν ανά υπουργείο, οι συζητήσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το ελληνικό χρέος και η ανάδειξη του Παναθηναϊκού για 6η φορά πρωταθλητή Ευρώπης στο μπάσκετ κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τη Δευτέρα.

   
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "5
αλλαγές σε μισθούς και επικουρικές συντάξεις"

Η εφημερίδα γράφει ότι "πέντε -τουλάχιστον- επώδυνες αλλαγές στους μισθούς και τις επικουρικές συντάξεις "κλειδώνουν" μέσα στην εβδομάδα, στις συναντήσεις που θα έχουν με κυβερνητικά στελέχη οι επικεφαλής της τρόικας".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Νέο έγκλημα από τον Γιώργο!- Η ΝΔ ζητάει εξηγήσεις με το μυαλό στις πρόωρες εκλογές"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οι πανικόβλητοι χειρισμοί της κυβέρνησης Παπανδρέου και οι εγκληματικοί υπαινιγμοί εκπροσώπων της, εν είδει απειλής, περί "εξώθησης" της χώρας σε αποχώρηση από το ευρώ, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για τη σύγκληση της μυστικής σύσκεψης του Λουξεμβούργου".

  
ΕΘΝΟΣ: "Ερχονται και απολύσεις στο Δημόσιο- Σε κίνδυνο ο ένας στους τρεις συμβασιούχους αορίστου χρόνου"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μπροστά στον κίνδυνο διακοπής των συμβάσεών τους βρίσκονται 45.000 υπάλληλοι αορίστου χρόνου. Μετά τη συνάντηση του Λουξεμβούργου, στον ορίζοντα διαγράφονται απολύσεις. Η τρόικα απαιτεί νέο ψαλίδι στο μισθολογικό κόστος".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Απο... "εισβολή εξωγήινων" μέχρι και "δευτέρα παρουσία" μας έχουν ετοιμάσει οι Αντίχριστοι!"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "οι αδίστακτοι και διεστραμμένοι εγκέφαλοι της Εβραιοσιωνιστικής Παγκόσμιας Κυβέρνησης έχουν ετοιμάσει (μέσω λέιζερ και δορυφόρων) το πρόγραμμα "γαλάζια ακτίνα" (blue beam project) που μπορεί να προβάλλει στον ουρανό ολογράμματα με ό,τι μπορεί να φαντασθεί ανθρώπινος νούς!".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Βατερλώ: Νέο μνημόνιο με νέα δυσβάστακτα μέτρα"

Η εφημερίδα γράφει ότι "όλο το παρασκήνιο για το ελληνικό βατερλώ στο Λουξεμβούργο και τις πιέσεις που ασκήθηκαν στον Παπακωνσταντίνου. Τι υποκρύπτει η δήλωση Γιούνκερ ότι η Ελλάδα χρειάζεται συμπληρωματικό πρόγραμμα προσαρμογής. Ολα τα ενδεχόμενα αφήνει ανοιχτά ο Παπακωνσταντίνου".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Βαθύτερη λιτότητα μακράς διάρκειας"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ένα νέο πολυετές Μνημόνιο, με ταυτόχρονη επιτήρηση και εξάρτηση της ελληνικής οικονομίας από τους δανειστές της, σηματοδοτεί το ελληνικό θρίλερ της περασμένης Παρασκευής στο Λουξεμβούργο".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Σαρώνει η τρόικα με περικοπές-σοκ και εκποιήσεις"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ζητούν ως υποθήκη τα ακίνητα του Δημοσίου και τις ΔΕΚΟ για να δώσουν νέο δάνειο. Επιβάλλουν μαζικές απολύσεις συμβασιούχων μετά την κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων".

  
ΕΣΤΙΑ: "Ολέθριοι χειρισμοί με τους ξένους"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "η συνταγή την οποία επιμένει να ακολουθή η Κυβέρνησις είναι κατα
Keywords
Τυχαία Θέματα