Ο Τεό Λοράντος στον ΑΘΗΝΑ 984

''Η συμμετοχή μας στον τελικό είναι η αρχή για τις επόμενες επιτυχίες'', τόνισε ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Τεό Λοράντος, μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 984 και τον Επαμεινώνδα Χρήστου.
Ο Τεό Λοράντος αναφέρθηκε αναλυτικά:
Στις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο:
Πανιώνιος είναι
ένας σπουδαίος αντίπαλος, με νέους, αλλά και έμπειρους παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται εδώ και καιρό στην Εθνική ομάδα. Είναι μια έμπειρη ομάδα, που έφτασε μέχρι τον τελικό του Len Trophy, αλλά νομίζω ότι στη σειρά αυτή ήμασταν καλύτεροι και επικρατήσαμε δίκαια."Στο "κλειδί" της επιτυχίας:
"Προετοιμαζόμασταν καιρό για τα πλέι οφ. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς πηγαίναμε βήμα-βήμα, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες. Διαχειριστήκαμε καλά τον τομέα ψυχολογία σε όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, αλλά και στα πλέι οφ, και φτάσαμε έτσι απόλυτα συγκεντρωμένοι στους τελικούς του πρωταθλήματος."
Στους τελικούς με τον Ολυμπιακό:
"Το να επανέρχεται η Βουλιαγμένη στους τελικούς του πρωταθλήματος είναι η αρχή για την επόμενη επιτυχία. Σίγουρα η Βουλιαγμένη πρέπει να επιστρέψει αργά ή γρήγορα σ' ένα πρωτάθλημα. Στην πρώτη μου χρονιά ως προπονητής ευτύχησα να δω την ομάδα να φτάνει σ' έναν τελικό. Αν ο Ολυμπιακός δεν παρουσιαστεί τόσο καλός, έχουμε ελπίδες. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί.Έχω μεγαλώσει με τις κόντρες στα παιχνίδια Βουλιαγμένης-Ολυμπιακού. Ηλικιακά, δεν μπορώ να βρίσκομαι στο νερό. Οπότε, είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην άκρη του πάγκου."Στη διοίκηση του συλλόγου και στα προβλήματα της υδατοσφαίρισης:"Τα προβλήματα είναι πολλά. Καλό είναι να μην τα μνημονεύουμε συνέχεια. Εμείς στη Βουλιαγμένη έχουμε την πρόεδρό μας, την κυρία Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα, η οποία βρίσκεται ανά πάσα στιγμή δίπλα στην ομάδα. Γι' αυτό, η οικονομική κρίση δεν μας έχει αγγίξει. Δεν αναφέρομαι μόνο στον οικονομικό τομέα, αλλά και γενικότερα. Είναι κοντά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Σίγουρα, το δικό μας μοντέλο λειτουργίας είναι διαφορετικό. Πάντα υπήρχε η διοίκηση, η οποία ήταν κοντά στους αθλητές του ομίλου. Συνεχίζει να υπάρχει και γι' αυτό δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σαφώς και είναι στενάχωρο να υπάρχουν σωματεία που χρωστούν χρήματα στους αθλητές τους."
Στη στήριξη του κόσμου:
"Η Βουλιαγμένη είναι ένα "χωριό". Έχουμε κάποιους φιλάθλους που έρχονται και μας βλέπουν, ωστόσο δεν έχουμε πίσω μας λαό, όπως οι ποδοσφαιρικές ομάδες. Αυτό είναι και καλό και κακό για μας, αλλά έτσι έχουμε μάθει να ζούμε τόσα χρόνια. Αυτό είναι το στοιχείο το δικό μας."Στην οργάνωση της υδατοσφαίρισης:
"Έχει πολλές παραμέτρους. Είναι ένα άθλημα, το οποίο καλώς ή κακώς "τηλεοπτικά" χάνει. Αν κάποιος έρθει κοντά στην πισίνα και το δει, επειδή υπάρχει σωματική επαφή και είναι δυνατό άθλημα με πολλές μονομαχίες, καθηλώνει τον θεατή που παρευρίσκεται στο κολυμβητήριο. Χρειάζεται σαφώς καλύτερη οργάνωση και πλάνο κάποιων χρόνων, ώστε να βγουν από το οικονομικό τέλμα τόσο η υδατοσφαίριση όσο και όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα."
Keywords
Τυχαία Θέματα