Ο Σαμαράς πρόβλημα για την κεντροδεξιά

Την ανάγκη να κυβερνηθεί άμεσα η χώρα, επεσήμανε ο επικεφαλής της ΔΡΑΣΗΣ, Στέφανος Μάνος, μιλώντας στον Αθήνα 9,84, ενώ κατηγόρησε τον Α. Σαμαρά οτι βιάστηκε να κάνει εκλογές και ήταν αυτός που έδιωξε τον Π. Καμμένο

και τη Ν. Μπακογιάννη από τη ΝΔ. 
Ερωτηθείς αν υπάρχουν περιθώρια για ζυμώσεις στο χώρο της κεντροδεξιάς, ο κ. Μάνος, ανέφερε πως υπάρχουν τα περιθώρια της ανάγκης, τονίζοντας ότι αν η ΝΔ άλλαζε σε βάθος, τότε θα υπήρχε μια προοπτική να γίνει κάτι.

Εξέφρασε πάντως την άποψη ότι ο Αντώνης Σαμαράς, δεν μπορεί να είναι πλέον μέρος της εικόνας, καθώς έχει προκαλέσει αυτή την κατάσταση, αφού - όπως είπε - βιάστηκε να κάνει εκλογές, και ήταν αυτός που έδιωξε τον Πάνο Καμμένο και τη Ντόρα Μπακογιάννη από τη ΝΔ.  

«Εμείς με τις δυνάμεις που έχουμε, είμαστε μπροστά για μια προσπάθεια δημιουργίας ενός μεταρρυθμιστικού, ευρωπαϊκού κεντρώου κόμματος» συμπλήρωσε ο επικεφαλής της ΔΡΑΣΗΣ, και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι συνεννοήσεις που ήδη έχει με τη Ντόρα Μπακογιάννη θα καταλήξουν μάλλον σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ερωτηθείς τέλος για το αν έχει βολιδοσκοπηθεί από τη ΝΔ, απάντησε αρνητικά, και επανέλαβε ότι συζητά με τους πάντες, αρκεί και αυτοί να θέλουν να συζητήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα