Ο Πανιώνιος 2-1 τη Βέροια

Μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη απέναντι στη Βέροια, για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στο ντεμπούτο του Κώστα Παναγόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Χρήστος Αραβίδης, εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος του ήρωα τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Γιώργου Καντιμοίρη, χάρισε με γκολ

στο 84ο λεπτό το «τρίποντο» στην ομάδα του.


Οι «κυανέρυθροι» πήραν το προβάδισμα στο 22' με τον Γεωργιάδη να στέλνει άθελά του τη μπάλα στην εστία της ομάδας του, σε ένα σημείο του αγώνα όπου η Βέροια ήταν καλύτερη. Οι παίκτες του Ντόστανιτς ισοφάρισαν με τον Μπεν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+1') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και παρά την ασφυκτική πίεση του δευτέρου 45 λεπτού (όπου βρέθηκαν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σισοκό στο 78') έδειχναν πως θα κράταγαν τον βαθμό.

Τελικά τα «σχέδια» της ομάδας της Ημαθίας τα χάλασε ο Χρήστος Αραβίδης στο 84', ο οποίος ξαναέβαλε τον Πανιώνιο στο δρόμο των νικών έπειτα τέσσερα ματς.

Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Ανέστης, Ζαχαράκης (63' Παναγιωτούδης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Ντούνης, Καμπάνταης, Κολοβός, Αραβίδης.

Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Όστοιτς, Γεωργιάδης, Μπάρμπας, Σιόντης (77' Βαργώνης), Σισοκό, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Παυλίδης, Μπεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα