Μήτρογλου έως το 2017!

Την επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Μήτρογλου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός έως το 2017 και μάλιστα χωρίς να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ, ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε τη νέα συνεργασία του η οποία έχει ισχύ μέχρι το 2017!

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός

ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μήτρογλου μέχρι το καλοκαίρι του 2017», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Φυσικά, αυτό το συμβόλαιο, εμπεριέχει καλύτερους όρους και αποδοχές για τον "Μητρογκόλ" ο οποίος διανύει φέτος την καλύτερη περίοδο της καριέρα του.

Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός ότι -με τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη- η νέα συμφωνία δεν συμπεριλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης!

Αυτό σημαίνει ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό για να αποκτήσει τον παίκτη από τον Ολυμπιακό χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των ερυθρολεύκων.

Πρέπει να επισημάνουμε όμως ότι η διοίκηση των Πειραιωτών σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του παίκτη.

Εάν κάποια ομάδα κινηθεί επίσημα και καταθέσει πρόταση η οποία είναι αντάξια της ποδοσφαιρικής αξίας του Μήτρογλου και η προοπτική της δελεάζει τον ποδοσφαιριστή, τότε ο Ολυμπιακός θα δώσει την συγκατάθεσή του για την παραχώρησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα