Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα διαρκείας

Με το σύνθημα «Γιατί είμαι Ολυμπιακός» οι ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2013-14 οι τιμές των οποίων θα είναι μειωμένες τουλάχιστον κατά 20% σε σχέση με τις περσινές.

Φέτος αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας ο κάθε φίλαθλος εξασφαλίζει την παρουσία του στους εντός έδρας αγώνες για τουλάχιστον για 25 ματς για τη Σούπερ Λίγκα, το Κύπελλο Ελλάδας, το Champions League
και τα φιλικά του Αυγούστου. Επίσης, θα μπορούν να δουν και τα παιχνίδια των Νέων στο Champions League Νέων και το NextGen Series.

Στην οικογενειακή κερκίδα θα είναι μόνο παιδιά, ώστε να γίνει ευχάριστη για εκείνα η παρακολούθηση ενός αγώνα. Σε οποιαδήποτε άλλη θύρα θα υπάρχει έκπτωση που θα φτάνει το 30%. Η νέα καινοτομία είναι η θύρα κοινωνικής αλληλεγγύης, όπου θα έχουν πρόσβαση σπουδαστές, μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες, συνταξιούχοι, τα ΑΜΕΑ χωρίς αμαξίδιο με αναπηρία 67% (απαιτούνται κάποια έγγραφα). ΤΑ ΑΜΕΑ μαζί με τον συνοδό τους δεν χρειάζονται εισιτήριο για να παρακολουθήσουν αγώνα του Ολυμπιακού. Όσοι κάτοχοι διαρκείας συμπληρώνουν 10 χρόνια στο γήπεδο, παίρνουν επιπλέον 10% έκπτωση για το διαρκείας

Η περίοδος ανανεώσεων ξεκινάει από σήμερα μέχρι τις 13 Ιουλίου. Από εκεί και πέρα, στις 16 Ιουλίου θα μπορούν όλοι να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.

Για πρώτη φορά φέτος μπορεί κάποιος μπορεί να κλείσει το εισιτήριό του από το ίντερνετ. Επίσης, υπάρχει call center και θα μπορεί ο κόσμος να καλεί στο 2104800920 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00. Ο τελευταίος είναι γνωστός τρόπος με την φυσική παρουσία για να αγοράσει το εισιτήριο. Οι τρόποι πληρωμής είναι με μετρητά, σε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με πιστωτική έως 12 δόσεις και επιταγή με άμεση διαταγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στο γήπεδο Καραϊσκάκη θα υπάρχει τμήμα για την ανανέωση και την εγγραφή στον Ερασιτέχνη και αυτή δεν εμπεριέχεται στην τιμή των διαρκείας.

Οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας θα απολαμβάνουν μια σειρά από προσφορές από συνεργαζόμενους χορηγούς. Πιο αναλυτικά, είναι η συνεργασία με την Forthnet. Nova, Metropolitan, με το Herbalife (δωρέαν ανάλυση μέχρι τις 60%), στους Blue Brothers και στο Redstore όλοι οι κάτοχοί θα έχουν έκπτωση με κουπόνια 30% για όλα τα καταστήματα και μία ανάλογη για τη φανέλα της επόμενης σεζόν. Επίσης, όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα δικαιούνται έκπτωση χωρίς τα κουπόνια».
Keywords
Τυχαία Θέματα