Ο Α. Γεροντόπουλος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Άκης Γεροντόπουλος, μίλησε στις 10/6 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τους Νεκτάριο Νώτη και Γιάννη Παπαγεωργίου.

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Η κυβέρνηση εδώ και δύο χρόνια σημείωσε μεγάλες επιτυχίες. Βεβαίως και πρέπει ν' ακολουθήσουμε την ίδια γραμμή, κάνοντας κάποιες αλλαγές, κυρίως όσον αφορά τα θέματα της καθημερινότητας. Αυτός είναι ο στόχος νομίζω. Κάθε φορά που κάνεις έναν ανασχηματισμό, ο στόχος είναι σε κάποια ζητήματα να δοθούν διαφορετικές πινελιές. Κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν με ορμή μέσα στην κυβέρνηση για να δώσουν το δικό τους στίγμα... Θεωρώ

τον κ. Στουρνάρα ιδιαίτερα πετυχημένο. Οι στόχοι, που μπήκαν εξ' αρχής από την κυβέρνηση, επιτεύχθηκαν. Πολλές φορές, η αλλαγή ενός προσώπου δεν σηματοδοτεί τίποτα περισσότερο, παρά μόνο αλλαγή ψυχολογίας... Στην οικονομία αν πετύχεις κάτι σήμερα, δεν θα το καταλάβει ο πολίτης αμέσως. Δεν θα το δει στην τσέπη του αμέσως. Θα το δει μετά από μερικούς μήνες... Οι παλιοί έλεγαν στους έξι μήνες, ίσως και λίγο περισσότερο».

Δημοσιογράφος: Υπάρχουν οι έξι μήνες;

Α. Γεροντόπουλος: «Πολύ περισσότερο... Στόχος είναι να εξαντλήσουμε την τετραετία... Ο στόχος είναι η κυβέρνηση αυτή να πάει στο τέλος της τετραετίας και τότε να διεξαχθούν εκλογές...».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα