Νίκη για πρωτιά και ρεκόρ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 21:00 Νovasports3, την Γαλατασαράι και θέλει τη νίκη που θα του χαρίσει την πρωτιά στο όμιλό του.
Σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό το αποψινό κόντρα στη Γαλατασαράι για πολλούς λόγους. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μία ανάσα από την κατάρριψη του δικού τους ρεκόρ συνεχόμενων νικών σε επίσημα παιχνίδια το οποίο κρατά από τη σεζόν 1997-98. Έχουν ήδη 16 νίκες και απέναντι

στους Τούρκους έχουν την ευκαιρία να το ξεπεράσουν και να γράψουν ιστορία.Το πιο σημαντικό όμως κέρδος για τους ερυθρόλευκους θα είναι η πρώτη θέση στον 3ο όμιλο, εφόσον όμως ηττηθεί την Παρασκευή η Μπάγερν Μονάχου από τη Σιένα, την Παρασκευή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σεντρίκ Σίμονς και Δημήτρη Μαυροειδή. Κανονικά θα βρίσκεται στην αποστολή ο Έισι Λο καθώς ξεπέρασετις ενοχλήσεις που είχε στη μέση, όπως επίσης και ο Δημήτρης Κατσίβεληςπου τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, θα παραλάβει από τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή το Διεθνές Βραβείο Giuseppe Sciacca, που αφορά το κομμάτι του αθλητισμού, για το ταλέντο του, το ήθος του και τις αθλητικές του επιδόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα