Νέα συγκέντρωση στο ΥΠΕΘΑ

Κλειστή η άνοδος της Μεσογείων στο ύψος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου παρατηρείται ουρά χιλιομέτρων, και πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν αυτήν την ώρα, έξω από την κεντρική πύλη του υπουργείου. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι, είναι απλήρωτοι για 12 μήνες, πως οι υποσχέσεις κυβερνητικών στελεχών δεν υλοποιήθηκαν και ότι, η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. Με απόφαση του δ.σ. του σωματείου εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, εκτός από τη σημερινή διαμαρτυρία έχει προγραμματιστεί και νέα

για την προσεχή Δευτέρα 8 Απριλίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της προσκείμενης στη ΝΔ συνδικαλιστικής παράταξης ΔΑΚΕ η διοίκηση της εταιρίας έστειλε νέα επιστολή στις 27 Μαρτίου, με την οποία ζητεί την παράταση της εκ περιτροπής εργασίας για άλλο ένα τρίμηνο.

«Οι υποσχέσεις και οι συνεχείς διαβεβαιώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου και του κ. Οικονόμου, για λύση εντός δύο εβδομάδων, δυστυχώς διαψεύστηκαν πολύ γρήγορα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Οι συνδικαλιστές υπογραμμίζουν στην ανακοίνωση πως «η πίστωση χρόνου από μέρους μας τέλειωσε. Όχι άλλα λόγια και υποσχέσεις, όχι άλλοι εφησυχασμοί».

Χρήστος Καπούτσης

Keywords
Τυχαία Θέματα