Να βάλει τις βάσεις

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους 16 του Europa League θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λεβάντε.

Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται στις 20.00 από τους Ισπανούς για την φάση των 32 της διοργάνωσης και στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Καραϊσκάκης».

Η παράδοση στην Ισπανία μπορεί να μην είναι υπέρ της ελληνικής ομάδας καθώς δεν έχει κερδίσει

ποτέ εκεί , αλλά στους πρωταθλητές Ελλάδας υπάρχει αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του ως αντίπαλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μέγερι, δεξιά στην άμυνα ο Μανιάτης και αριστερά ο Χολέμπας. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μανωλάς με παρτενέρ τον Σιόβα, αν και στην προπόνηση της Τετάρτης ο Μίτσελ χρησιμοποίησε στη συγκεκριμένη θέση και τον Παπαδόπουλο. Μοντεστό, Φέισα και Μασάντο θα βρίσκονται στην μεσαία γραμμή, αριστερά θα παίξει ο Αμπντούν, δεξιά ένας εκ των Βλαχοδήμο, Φετφατζιδη με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες λόγω της εμφάνισής του στην Τρίπολη, ενώ φαβορί για μια θέση στην επίθεση είναι ο Τζιμπούρ, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξει ο Μήτρογλου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ελληνική ομάδα θα έχει στο πλευρό της 1000 φιλάθλους, σε ένα γήπεδο που δεν θα είναι γεμάτο καθώς η Λεβάντε έχει πουλήσει μόλις 10000 εισιτήρια με την χωρητικότητα του Ciutat de Valencia να είναι στις 25.000. Ο τεχνικός των Ισπανών, Χουάν Μαρτίνθε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μπαγεστέρος αλλά και τον Λουκά Βύντρα καθώς ο Έλληνας αμυντικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής

Keywords
Τυχαία Θέματα