Σκότωσε την κοπέλα του ο Πιστόριους

Ένα τραγικό και παράλληλα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής τα ξημερώματα της Πέμπτη, όπου ο χρυσός παραολυμπιονίκης, Όσκαρ Πιστόριους σκότωσε τη σύντροφό του καθώς την πέρασε για διαρρήκτη.Η 30χρονη Νίβα Στίνκαμπ θέλησε να κάνει έκπληξη στον Πιστόριους
την μέρα των ερωτευμένων με μία… ξαφνική επίσκεψη στο σπίτι του. Ο αθλητής όμως της Νοτίου Αφρικής νόμισε ότι είναι διαρρήκτης και με 4 πυροβολισμούς στο κεφάλι και στον ώμο την σκότωσε.

Την αστυνομία ενημέρωσε ένα τρίτο άτομο που άκουσε τους πυροβολισμούς και το μόνο που έχει επιβεβαίωσε μέχρι αυτή την ώρα επίσημα από την αστυνομία είναι ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι του Πιστόριους μετά από πυροβολισμούς.

Ο Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος το καλοκαίρι έγινε ο πρώτος αθλητής που έλαβε μέρος σε Ολυμπιακούς αγώνες με τεχνητά μέλη, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικά πρακτορεία ήταν σε αυτοάμυνα καθώς πίστευε ότι στο σπίτι υπάρχει διαρρήκτης. Και όλα αυτά σε μία πόλη που είναι πρώτη σε εγκληματικότητα στη Νότια Αφρική.
Keywords
Τυχαία Θέματα