Να μην χάσει το αήττητο

Το αήττητο του στο Top 16 της Euroleague θέλει να υπερασπίσει ο Παναθηναϊκός υποδεχόμενος απόψε την Εφές Αναντολού του Βαγγέλη Αγγέλου και του Κώστα Βασιλειάδη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Ε' ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στο ΟΑΚΑ
στις 21:45-ΔΤ, την Εφές Αναντολού με μοναδικό στόχο του να διατηρήσει το αήττητο στην φάση των «16» της διοργάνωσης καθώς έχει μέχρι τώρα το 2/2.

Προβλήματα στο στρατόπεδο των «πράσινων» δεν υπάρχουν και ο Αργύρης Πεδουλάκης δούλεψε στο πώς οι παίκτες του θα διατηρήσουν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού υψηλό βαθμό συγκέντρωσης, εστιάζοντας κυρίως στον έλεγχο του ρυθμού, θεωρώντας πως θα είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει και τον νικητή.

Η Εφές που εδώ και λίγες μέρες έχει στον πάγκο της τον Βαγγέλη Αγγέλου έχει υποστεί δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Top 16 και θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα τη βάλει και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Αμφίβολος ο ασθενής Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Πέμπτη.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς (Σερβία), Μιγκέ Πέρεθ Πέρεθ (Ισπανία) και Πέταρ Ομπράντοβιτς (Βοσνία/ Ερζεγοβίνη).
Keywords
Τυχαία Θέματα