Μυθική Πελοπόννησος

Στην Πλατεία Κλαυθμώνος χτυπάει η «καρδιά» της Πελοποννήσου, από σήμερα μέχρι και 8 Δεκεμβρίου καθώς πραγματοποιείται η Έκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού «Μυθική Πελοπόννησος».
Η έκθεση, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά , σε συνεργασία της περιφέρειας Πελοποννήσου, με τα Επιμελητήρια Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορίνθου, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, και Ηλείας.
Παραγωγοί της περιοχής θα εκθέτουν τα προϊόντα τους, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τα αγοράσουν σε προνομιακές τιμές.
Τα εγκαίνια της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν απόψε στις 18:30
από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη
Στόχος της Περιφέρειας είναι να αναδειχθεί η συνεργασία και οι συνέργειες με τις παραγωγικές τάξεις της περιοχής αλλά και η διαφήμιση των Πελοποννησιακών προϊόντων.
Στο πρόγραμμα της έκθεσης, περιλαμβάνονται cooking show με παραδοσιακή τοπική μαγειρική αλλά και παρασκευή ζυμαρικών. Επίσης θα γίνει παρουσίαση του Πελοποννησιακού πρωινού, αλλά και άλλων προϊόντων
Παράλληλα, θα συμμετάσχουν αντιπροσωπευτικά χορευτικά συγκροτήματα των περιφερειακών ενοτήτων της Πελοποννήσου, ενώ θα πραγματοποιηθεί μουσική βραδιά, παραδοσιακής μουσικής ανοιχτή στο κοινό.
Keywords
Τυχαία Θέματα