Μουντιάλ-1ος όμιλος: Κροατία-Μεξικό

Κροατία και Μεξικό διεκδικούν στο Ρεσίφε την πρόκριση από τον πρώτο όμιλο και πιθανότατα θέση στους «16» θα υπάρχει μόνο για μία από τις δύο.
Δύσκολα η Βραζιλία θα κάνει δώρα απέναντι στο Καμερούν. Γι' αυτό και ο αγώνας στο Ρεσίφε μεταξύ Κροατίας και Μεξικού στις 23:00-ΝΕΡΙΤsports, είναι «τελικός» για την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον πρώτο όμιλο.

Η Κροατία μετά το επιβλητικό 4-0 επί του Καμερούν γνωρίζει πως με νίκη προκρίνεται σε κάθε περίπτωση, ενώ ακραίο σενάριο πρόκρισης είναι αυτό που τη φέρνει στην επόμενη φάση με ισοπαλία και ταυτόχρονα ήττα της «σελεσάο».
Ο Νίκο Κόβατς αναμένεται να προτιμήσει και πάλι τον Ντάνιελ Πράνιτς σε θέση αριστερού μπακ.

Στον αντίποδα, το Μεξικό μετά την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Βραζιλία προκρίνεται σίγουρα με νίκη ή ισοπαλία. Αν, δε, έχει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Βραζιλία ή με νίκη υπερκαλύψει τη διαφορά τερμάτων από τους οικοδεσπότες (έχει +1 έχουν +2) σε περίπτωση ισοβαθμίας, τότε παίρνει και την πρώτη θέση. Το Μεξικό αποκλείεται με ήττα, εκτός κι αν η Βραζιλία χάσει επίσης και έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων. Ο Μιγκέλ Ερέρα δήλωσε πως η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα