Μείωσε η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επικράτησε 10-6 του Ολυμπιακού στον τρίτο τελικό της Α1 Γυναικών στο πόλο και ξαναμπήκε στη διεκδίκηση του τίτλου. Την Τρίτη (10/5, 19:00) θα γίνει ο τέταρτος τελικός.Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ένα ματς μπολ. Η Βουλιαγμένη νίκησε 10-6 τον Ολυμπιακό
στον τρίτο τελικό της Α1 Γυναικών και μείωσε τη σειρά σε 2-1.

Οι "ερυθρόλευκες" έχουν ακόμα μια ευκαιρία να πάρουν τον τίτλο, την Τρίτη (10/5, 19.00) στον τέταρτο τελικό. Σε περίπτωση που η Βουλιαγμένη ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2, τότε ο πέμπτος τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη (11/5, 19.00)
Η Βουλιαγμένη παρουσίασε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο κολυμβητήριο του Λαιμού, με τις παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου να αποκτούν ένα επιπλέον κίνητρο να χαλάσουν το... πάρτι τίτλου του Ολυμπιακού, όταν αντίκρισαν περίπου 200 οπαδούς των φιλοξενούμενων στην κερκίδα!

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 στις αρχές του δεύτερου οκταλέπτου με τη Βουλιαγμένη χάρη στη Σοφία Κόνουχ να ξαναμπαίνει στον αγώνα.

Η ηγέτιδα της εθνικής Ρωσίας έφερε το παιχνίδι στα ίσα (4-4) με την Ντίνα Κουτέλη να βάζει μπροστά τη Βουλιαγμένη (5-4). Ακολούθησε ένα σερί 3-0 των γηπεδούχων με την Αντιγόνη Ρουμπέση να σημειώνει δύο γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε η Άντι Μελιδώνη (10-6).Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 4-1, 4-2.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

 

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καμμένου): Κόνουχ 2, Κουτέλη 2, Μελιδώνη 2, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου, Ασημάκη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Μαυρέλου 2, Φαν Μπέλκουμ, Μανωλιουδάκη, Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου.
Keywords
Τυχαία Θέματα