Επαναληπτικοί 3ης φάσης

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους πρώτους επαναληπτικούς αγώνες.

Το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Στις 20:00 στο γήπεδο της Αγυιάς, η ομάδα της Πάτρας θα υποδεχθεί τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο μετά τη νίκη τους 2-0 στον πρώτο αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης».

Το πρόγραμμα «ανοίγει» πολύ νωρίτερα,

καθώς στις 14:00 η Προοδευτική θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, σε μία αναμέτρηση με τυπική διαδικασία, καθώς στο πρώτο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο, οι «πράσινοι» επικράτησαν με το ευρύ 4-0.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 17:00 το ενδιαφέρον στρέφεται στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, όπου η τοπική Νίκη θα παίξει κόντρα στον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει προβάδισμα, μια και είχε επιβληθεί 2-0 στην πρώτη αναμέτρηση, ωστόσο το έργο της για πρόκριση στην επόμενη φάση μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το πιο αμφίρροπο ματς της Τετάρτης θα διεξαχθεί τη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Φωστήρα στις 20:00 με στόχο την ανατροπή του εις βάρος του 1-0 του πρώτου ματς, ενώ από την άλλη, ο «Φονέας» πηγαίνει στην Πλατεία με σκοπό να ολοκληρώσει την έκπληξη.

Τα πρώτα παιχνίδια της 3ης φάσης:

Παναθηναϊκός-Προοδευτική 4-0
Πανθρακικός-Νίκη Βόλου 2-0
Φωστήρας-Πανιώνιος 1-0
Ολυμπιακός-Παναχαϊκή 2-0

Το σημερινό πρόγραμμα:

Προοδευτική-Παναθηναϊκός (14:00)
Νίκη Βόλου-Πανθρακικός (17:00)
Πανιώνιος-Φωστήρας (20:00)
Παναχαϊκή-Ολυμπιακός (20:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα