Ο Π. Καψής στον Αθήνα 9.84

Ξεκίνησε στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τη ΝΕΡΙΤ, η οποία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη, ο αρμόδιος υφυπουργός, Παντελής Καψής, τόνισε ότι σκοπός είναι να ανοίξει άμεσα ο μεταβατικός φορέας, ενώ, ενόψει της νέας συνάντησής του με ΠΟΣΠΕΡΤ και εργαζομένους, άφησε ανοιχτά όλα

τα ενδεχόμενα λέγοντας πως «αν δεν βρεθεί χρυσή τομή υπάρχει η απόφαση του ΣτΕ και οι λύσεις για το πού και πώς θα εκπέμψει είναι πολλές».

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, πιθανολογείται πως θα αποσυρθεί μεθαύριο Τετάρτη το «μαύρο» από την οθόνη, ωστόσο ο μεταβατικός φορέας δεν θα εκπέμπεται από τους πομπούς της ΕΡΤ, αλλά μέσω ψηφιακών συχνοτήτων της Digea, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μόνο ταινίες, σίριαλ και ντοκιμαντέρ, δεν θα βγαίνει από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, ενώ δεν θα συμμετέχει το προσωπικό της ΕΡΤ, εν μέσω του συνεχιζόμενου αδιεξόδου στις συζητήσεις.

«Το θέμα της ΕΡΕ έγινε με τρόπο πρόχειρο και τελικά δεν έγινε δεκτό ως μέτρο ούτε από την τρόικα», δήλωσε στην ίδια εκπομπή ο πρώην υπουργός, Γιώργος Κουτρουμάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα