Ισοπαλία στο ΟΑΚΑ

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν ΑΕΛ Καλλονής και Απόλλων Σμύρνης στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Με δέκα παίκτες οι φιλοξενούμενοι από το 13'.
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς της ΑΕΛ Καλλονής και του Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ
το οποίο άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" παρότι αγωνίστηκε από το 13' με παίκτη λιγότερο, είχε καλύτερες ευκαιρίες και είχε και δοκάρι με τον Φαρινόλα στο 47'. Ο Απόλλων έφτασε στους 21 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Λέσβου στους 26.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος πιο δραστήριος από την ΑΕΛ Καλλονής, αλλά και άτυχος καθώς έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες, κάτι το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή είχε και ένα δοκάρι με τον Φαρινόλα και ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Η ομάδα της Λέσβου όταν προσπάθησε να βγει στην επίθεση έπεσε πάνω στον Τζόρβα.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους

Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)

Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Τσολάκης (Αθηνών)

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος (83' Καλτσάς), Ζακουανί, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο (71' Γιορέντε), Κεϊτά, Μανούσος, Λεοζίνιο, Γκναμπουγιού, Περόνε (66' Καζάκης).

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Κανακούδης, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μίνγκας (92' Καμαρά), Λουσέρο (79' Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα (72' Πετρόπουλος), Ντάλμπεργκ.

Κίτρινες κάρτες: Αναστασιάδης (24', ΑΕΛ Καλλονής), Λεοζίνιο (56', ΑΕΛ Καλλονής)-Αργυρόπουλος (37', Απόλλων Σμύρνης), Μίνγκας (57', Απόλλων Σμύρνης), Φαρινόλα (67', ΑΕΛ Καλλονής)

Κόκκινη κάρτα: Δεληζήσης (13', Απόλλων Σμύρνης)
Keywords
Τυχαία Θέματα