«Η διαπραγμάτευση πάει καλά»

Ικανοποίηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα εξέφρασε εχθές ανώτατη κυβερνητική πηγή, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «πάει καλά». Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών, επισήμανε ότι υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» οι οποίες -όπως είπε- θα γνωστοποιηθούν αργότερα με την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υπουργός, ο οποίος ενημέρωσε τους κυβερνητικούς εταίρους για τα αποτελέσματα των έως τώρα επαφών με την τριμερή, έδωσε τέλος στο θέμα που ανέκυψε τα τελευταία 24ωρα με την παρουσία

Λαζαρίδη στις διαπραγματεύσεις, τονίζοντας οτι οι σχέσεις του με το συνεργάτη του πρωθυπουργού είναι οι καλύτερες. «Είναι ευπρόσδεκτος, αξιόλογος και βαθύς γνώστης των αριθμών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εν τω μεταξύ, νέο μισθολόγιο στο δημόσιο από το 2015 ζήτησε η τρόικα, στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθισης επισημάνθηκαν οι πρωτοβουλίες για την υλοποίηση της κυβερνητικής δέσμευσης των 15 χιλιάδων απολύσεων στο Δημόσιο

Keywords
Τυχαία Θέματα