Η εξέλιξη στην Computex

Στην Ταϊβάν, όπου ξεκινά αύριο η έκθεση Computex 2013 είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων των προγραμματιστών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η Asus και άλλες εταιρίες ηλεκτρονικών υπολογιστών ανακοινώνουν νέα μοντέλα «όλα σε ένα», πιο γρήγορα και πιο μικρά σε όγκο με επεξεργαστές Intel υπό την κωδική ονομασία Haswell, όπως έγινε γνωστό το περασμένο Σάββατο, ενώ μεγάλοι κατασκευαστές, όπως η Dell,

η Acer και άλλοι αναμένεται να ακολουθήσουν με περισσότερες ανακοινώσεις για τους επεξεργαστές Haswell τις επόμενες ημέρες.

Οι ανακοινώσεις ήρθαν με το που έγινε γνωστός από την Intel τα πρώτα τέταρτης γενιάς quad-core Core i7 και i5 chips.

Σε συνδυασμό με τις κάρτες γραφικών, οι επιτραπέζιοι υπολογιστές gaming με επεξεργαστή Haswell θα είναι σε θέση να χειριστούν τα πιο απαιτητικά παιχνίδια, δηλώνουν εκπρόσωποι της Intel.

Η Asus ανακοίνωσε δύο all-in-one (όλα σε ένα) υπολογιστές με οθόνες 23 και 27 ιντσών, αντίστοιχα. Η 27-ιντσών αφής ET2702 all-in-one εμφανίζει εικόνες σε ανάλυση 2560-με-1440-pixel ανάλυση και έχει USB και HDMI θύρες, με θύρα Thunderbolt ως επιλογή. Η 23-ιντσών οθόνη αφής ET2311 έχει ανάλυση 1920 x 1080 pixel και προορίζεται ως αντικατάσταση του desktop.

Επίσης, η Asus παρουσιάζει δύο επιτραπέζιους υπολογιστές -G10 και M51-που θα διαθέτουν προαιρετικά Nvidia ή Advanced Micro επεξεργαστές γραφικών. Οι τιμές και η διαθεσιμότητα δεν έχουν ανακοινωθεί.

Τέλος, η Asus θα ανακοινώσει το κατά μια ίντσα μικρότερο, διάδοχο σχήμα του FonePad Note. Η ανάλυση του είναι στα 1080p, λειτουργεί σε δίκτυο 3G (όχι LTE) και ο επεξεργαστής του είναι ένας Z2560 Clover Trail, χρονισμένος στα 1,6GHz, με 2GB RAM και μία κάμερα στα 8MP. Το λειτουργικό θα είναι Android 4.

Keywords
Τυχαία Θέματα