Γυαλιά καρφιά στο ΙΚΑ Παγκρατίου

Γυαλιά καρφιά τα έκανε, την περασμένη Πέμπτη, ένας ασφαλισμένος στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Παγκράτι. Μάλιστα, σύμφωνα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα της χώρας, δεν είναι η πρώτη φορά που κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα συναδέλφων τους από εκρήξεις αγανακτισμένων ασφαλισμένων, οι οποίοι ταλαιπωρούνται.

Αιτία του επεισοδίου, το γεγονός ότι ζητήθηκαν από τον ασφαλισμένο να προσκομίσει επιπλέον δικαιολογητικά προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση του.

Ο ίδιος, ζήτησε
αρχικά να δει το διευθυντή του υποκαταστήματος.

Όμως, δεν ικανοποιήθηκε από τις εξηγήσεις που του δόθηκαν και αφού βγήκε έξαλλος από το γραφείο του διευθυντή, προκάλεσε εκτεταμένες φθορές στον 4ο όροφο του κτιρίου και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο σύλλογος εργαζομένων στο ΙΚΑ, σε ανακοίνωση του, επισημαίνει ότι είναι γεγονός, το οποίο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, πως οι συναλλασσόμενοι με το ΙΚΑ πολίτες, δεν εξυπηρετούνται όπως θα άρμοζε σε ένα Δημόσιο Οργανισμό Κοινωνικής Ασφάλισης ενός σύγχρονου Ευρωπαϊκού Κράτους, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, της γραφειοκρατίας, της δαιδαλώδους ασφαλιστικής νομοθεσίας, αλλά και της έλλειψης Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων στα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα