Επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα

Για έλλειψη ειλικρίνειας, πολιτικού θάρρους και βαθιά αμφιθυμία που θα συνεχίζεται μέχρι τη στιγμή της απόλυτης πρόσκρουσης, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σχολιάζοντας τη νέα σύνθεση της διαπραγματευτικής ομάδας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,
ανέφερε ότι η υποβάθμιση και ο ευνουχισμός του κυρίου Βαρουφάκη, εκπέμπει σήμα για συμβιβασμό, ενώ αναφερόμενος στα περί δημοψηφίσματος, σημείωσε ότι "άμα τη προκηρύξει του, καταστρέφεται η χώρα".

Για κρεσέντο υποκρισίας και απολογητική στάση υπέρ των ακραίων κύκλων των δανειστών, κατηγόρησε τον κύριο Βενιζέλο, ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης.

Αναφερόμενος στα περί υποβάθμισης του κυρίου Βαρουφάκη, ο υπουργός Εσωτερικών, τόνισε ότι ο κύριος Βαρουφάκης έκανε και κάνει άριστα τη δουλειά του ως υπουργός Οικονομικών, και η στήριξή του είναι ολόπλευρη σε όλο του το έργο. Παράλληλα ο κύριος Βούτσης κατηγόρησε τα κόμματα που συμμετείχαν στην προηγούμενη Κυβέρνηση ότι μαζί με τους άλλους πυλώνες της διαπλοκής παλεύουν για το σενάριο της αριστερής παρένθεσης.

"Αυτή η Κυβέρνηση όμως δεν θα γίνει παρένθεση, ο λαός θα τη στηρίξει, παρά τις όποιες πιθανές υπαναχωρήσεις", κατέληξε ο υπουργός Εσωτερικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα