Εβδομάδα Νέσμπο

Στο λογοτεχνικό σύμπαν ενός συναρπαστικού ήρωα, του επιθεωρητή Χάρι Χόλε, μας μεταφέρουν ο Αθήνα 9.84 και οι εκδόσεις Μεταίχμιο.

Εβδομάδα Τζο Νέσμπο στον Αθήνα 9.84 που προσφέρει στους ακροατές του όλα τα βιβλία του «βασιλιά» της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας.

Οι ακροατές από σήμερα έως την Παρασκευή μπορούν
να τηλεφωνούν στο 210-3411610, κατά τη διάρκεια της «Στάσης των 2», 2μμ - 3μμ, για να κερδίσουν τρία αντίτυπα όλων των μυθιστορημάτων του Τζο Νέσμπο.

Μάλιστα, «Ο Κοκκινολαίμης», το μυθιστόρημα που τον σύστησε στο διεθνέςκοινόέχει πουλήσει 14 εκατομμύρια αντίτυπα, παγκοσμίως.

Η Ντόρα Τσακνάκη, διευθύντρια Τύπου των εκδόσεων Μεταίχμιο μίλησε στον Αθήνα 9.84 για το ελληνικό εκδοτικό ταξίδι του Νέσμπο και του εκκεντρικού επιθεωρητή του: «Ο Χάρι Χόλε, ο ήρωας του Νέσμπο είναι από τους πιο αγαπημένους ήρωες της αστυνομικής λογοτεχνίας, του αναγνωστικού κοινού παγκοσμίως, έχοντας πουλήσει 14 εκατ. αντίτυπα. Στο Μεταίχμιο διαβάσαμε τον Κοκκινολαίμη και το Νέμεσις και αμέσως καταλάβαμε ότι ο Νέσμπο είναι συνώνυμος της επιτυχίας. Και είχαμε δίκιο, καθώς στην ελληνική αγορά απέκτησε φανατικό κοινό και 60.000 πωλήσεις. Το μυστικό της επιτυχίας των μυθιστορημάτων του Νέσμπο είναι η σύνθεση και η φιλόδοξη δομή των κειμένων του, καθώς και η αστυνομική πλοκή που αντικατοπτρίζει τον σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο κόσμο μας. Ο Χάρι Χόλε κέρδισε τους αναγνώστες, χάρη στον μοναδικό και απόλυτα πιστευτό χαρακτήρα του».
Keywords
Τυχαία Θέματα