ΕΡΤ: Δεύτερη συνάντηση με Καψή

Μη αποδεκτή θεωρούν τη συμφωνία για τη λειτουργία ενδιάμεσου φορέα οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, εκπρόσωποι των οποίων, υπό το βάρος των χθεσινών εξελίξεων -της παραλαβής των ειδοποιητηρίων απόλυσης- συναντώνται για δεύτερη φορά, αυτήν την ώρα, με τον υφυπουργό για θέματα Ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, προσήλθαν στη σημερινή συνάντηση με πρόθεση να λάβουν μέρος στη συζήτηση, ώστε να βρεθεί λύση.



Σχετικά με τα χθεσινά ειδοποιητήρια που παρέλαβαν αρκετοί εργαζόμενοι, το συντονιστικό όργανό τους, σε ανακοίνωση που ανάρτησε στο dimosiografoiert.blogspot.com, τα χαρακτηρίζει «μπακαλόχαρτα» από τα οποία δεν τρομοκρατούνται.

Στην ίδια ανακοίνωση, αναφέρεται ότι «μαζικά και με αποφασιστικότητα συνεχίζουν να κρατούν την ΕΡΤ ανοιχτή και να διαφυλάσσουν τη δημόσια περιουσία». Επίσης, χαρακτηρίζουν «άκυρο το λουκέτο στην ΕΡΤ, άκυρες και παράνομες τις απολύσεις των εργαζομένων» και υποστηρίζουν ότι «η κυβέρνηση εξακολουθεί να παρανομεί, αρνούμενη να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ, που διατάσσει να επανέλθει κανονικά το σήμα της ΕΡΤ στην Ελλάδα και τον κόσμο».

Προηγήθηκε την Τετάρτη μια ενημερωτικού χαρακτήρα συνάντηση.

Ρεπορτάζ: Ελευθερία Κουμάντου

Keywords
Τυχαία Θέματα