Φραστική επίθεση Παναγιώταρου

Γελοιότητες και αηδίες κάποιων πολιτικών χαρακτήρισε προκλητικά από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος τα όσα ακούσθηκαν τις πρώτες ώρες μετά τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο, περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών νονών της νύχτας ή περί αριστερών τρομοκρατών τους οποίους έβαλε η ΧΑ για να σκοτώσουν.

Συνεχίζοντας με το

ίδιο εριστικό ύφος, ο Ηλίας Παναγιώταρος αφού ισχύρισθηκε οτι οι “Σαμαράς και Δένδιας φταίνε γιατί θέλουν νεκρούς τους βουλευτές της ΧΑ” επιτέθηκε στα κόμματα του δημοκρατικού τόξου αναφέροντας χαρακτηριστικά: δεν σας φθάνει ένας μήνας που βγάλατε τα λυσακά σας και δεν βρήκατε τίποτα, τώρα είδατε οτι δεν έγινε αυτό που θέλατε δηλαδή να εξαγριωθούμε και να προκληθεί εμφύλιος σπαραγμός,για αυτό περαστικά σας.

Για ποιον λόγο περαστικά μας, διερωτήθηκε ο προεδρεύων Γιώργος Καλατζής και επισήμανε οτι το πολιτικό σύστημα απέναντι στην αποτρόπαια δολοφονία στάθηκε στο ύψος του με τη δημοκρατική ευαισθησία που το χαρακτηρίζει. ”Όταν υπάρχουν ανθρώπινα θύματα η σιωπή είναι ο μεγαλύτερος σεβασμός απέναντι τους”επισήμανε ο κ. Καλατζής.

Keywords
Τυχαία Θέματα