«Επίθεση ενάντια σε όλους μας»

Tην απόλυτη καταδίκη και τον αποτροπιασμό της για την επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης εκφράζει η ελληνική κυβέρνηση. Σε ανακοίνωση του ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος τονίζει ότι «είναι επίθεση ενάντια σε όλους μας. Ενάντια στο συμβολισμό του Μαραθωνίου και τις αξίες που πρεσβεύει».

ΠΑΣΟΚ: Εγκληματικές πράξεις τυφλής βίας

Τον «αυτονόητο αποτροπιασμό» του, «για τα χθεσινά αιματηρά και προκλητικά γεγονότα» στη Βοστόνη των ΗΠΑ,

εκφράζει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του, σημειώνοντας ότι «εγκληματικές πράξεις τυφλής βίας, όπως αυτές που εκδηλώθηκαν, χθες, στη Βοστόνη και μάλιστα σε μία παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού και της ειρήνης, στρέφονται εναντίον όλων των ελεύθερων δημοκρατικών κοινωνιών».

Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα «βαθιά του συλλυπητήρια καθώς και ειλικρινή αισθήματα φιλίας και συμπαράστασης προς τον αμερικανικό λαό, που δοκιμάζεται σκληρά για άλλη μια φορά».

ΚΚΕ: Καταδικάζει τις βομβιστικές επιθέσεις

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταδικάζει τις βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστόνη που προκάλεσαν τον θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων.

Ακόμη, το ΚΚΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στις οικογένειες των θυμάτων και τονίζει την ανάγκη να αποκαλυφθούν ποιοι κρύβονται πίσω απ' αυτές τις επιθέσεις.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα