Δύο εισιτήρια σε Μαδρίτη και Μονακό

Το δεύτερο...ημίχρονο των επαναληπτικών της φάσης των «16» συνεχίζεται σήμερα, με τις αναμετρήσεις Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν και Μονακό - Άρσεναλ.
Η Μονακό βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση, μετά την μεγάλη νίκη της μέσα στο Λονδίνο επί της Αρσεναλ με 3-1.Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Αρσέν Βενγκέρ, που θα βρεθεί σήμερα στο Πριγκιπάτο για να αντιμετωπίσει στο «Λουί Ντε» την ομάδα που υπηρέτησε από το 1987 έως το 1994 ως προπονητής, τη Μονακό. Νοκ-άουτ

οι Μπακαγιόκο, Τραορέ, Ρατζί και αμφίβολοι οι Καράσκο, Κοντόγκμπια, Τουλαλάν για τους γηπεδούδους.
Εκτός ο σκόρερ των Άγγλων στο πρώτο ματς, Τσάμπερλεϊν, όπως και οι Αρτέτα, Ντεμπισί, Ντιαμπί, Ροζίσκι, ενώ δεν είναι σίγουρο αν θα μπορούν να παίξουν οι Γουίλσιρ, Γκάμπριελ.

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Λεβερκούζεν με στόχο να ανατρέψει την ήττα με 1-0 που γνώρισε στην Γερμανία. Το σκορ του πρώτου αγώνα χάρη κάνει αρκετά δύσκολο το έργο της περυσινής φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχει δείξει αυτά τα χρόνια ότι είναι γεννημένη για τα δύσκολα. Δεν παίζουν οι τιμωρημένοι Γκοντίν, Τιάγκο και οι τραυματίες, Σικέιρα, Σολ Νίγκεθ, για την Ατλέτικο. Εκτός για τους φιλοξενούμενους οι Γεντβάι, Κρούσε και αμφίβολος ο Σπάχιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα