Διαρκείας για... 33 χρόνια σερί!

Ο Γιώργος Χατζηισαάκ βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ Άρης, αγόρασε το εισιτήριο διαρκείας του για τη νέα σεζόν κάτι που πράττει τα τελευταία συνεχόμενα 33 χρόνια!

Ο ένθερμος οπαδός των «κιτρίνων» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της αγαπημένης του ομάδας πως «είμαι γεννημένος το 1928. Έρχομαι στο Αλεξάνδρειο από το 1979, από τότε που ήρθε ο Γκάλης. Για 33 ολόκληρα χρόνια έρχομαι στο

γήπεδο και πρέπει να σας πω ότι δεν έχω χάσει ούτε ένα παιχνίδι».

Πώς, όμως, προέκυψε η αγάπη του για τον Άρη; «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κάτω Τούμπα και το γήπεδο με τα πόδια ήταν 10 λεπτά από το σπίτι μου. Στηρίζω τον σύλλογο όσο μπορώ όλα αυτά τα χρόνια και αυτό πρέπει να κάνουν όλοι οι φίλαθλοι που αγαπούν τον Άρη», εξομολογήθηκε ο 85 φίλος του «Αυτοκράτορα» ενώ αναφερόμενος στη νέα αγωνιστική περίοδο τόνισε:

«Θεωρώ ότι η ομάδα μας θα τα πάει ακόμη καλύτερα φέτος, γιατί είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έμεινε ο ίδιος προπονητής. Έχουμε καλούς παίκτες και πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα μας επιφυλάσσει όμορφα πράγματα, μιας και ο σύλλογος γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής του».

Keywords
Τυχαία Θέματα