Χότζον: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που η Αγγλία αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Ιταλία εμφανίστηκε ο Ρόι Χότζον, που δεν φάνηκε να συμμερίζεται την άποψη πως το αποτέλεσμα στα πέναλτι ήταν απονομή δικαιοσύνης.

«Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε. Δεν παίξαμε για να πάμε στα πέναλτι. Αμυνθήκαμε καλά, ειδικά σε ένα διάστημα που δεχτήκαμε πίεση από την Ιταλία, αλλά δυστυχώς δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποια από τις ευκαιρίες μας. Ήταν μία ενδιαφέρουσα μάχη από τακτικής άποψης. Το ποιος άξιζε να περάσει ή όχι θα είναι πάντα θέμα συζήτησης. Αν κερδίζαμε
εμείς, δεν θα ζητούσαμε συγγνώμη για την πρόκριση. Λυπούμαστε πολύ γιατί θέλαμε πολύ να συνεχίσουμε και δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Αποκλειστήκαμε με τον τρόπο που έχουμε αποκλειστεί τόσες φορές στο παρελθόν. Επιστρέφουμε στην πατρίδα μας χωρίς να έχουμε ηττηθεί, αλλά έχοντας χάσει για μία ακόμη φορά στη διαδικασία των πέναλτι», τόνισε ο προπονητής των «λιονταριών» και πρόσθεσε:

«Είχαμε παρακολουθήσει πώς εκτελούν πέναλτι οι παίκτες της Ιταλίας και είχαμε κάνει προπόνηση, αλλά δεν μπορείς να προσομοιώσεις τις συνθήκες σε εκείνη τη διαδικασία. Όσο κι αν προπονηθείς, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που έκανε ο Πίρλο με τόση σιγουριά. Ο Κόουλ εκτέλεσε πέναλτι στο Champions League και ο Γιανγκ με τη Μαν. Γιουνάιτεντ, αλλά δυστυχώς δεν ευστόχησαν».
Keywords
Τυχαία Θέματα