Αναβλήθηκε η έλευση της τρόικας στην Αθήνα

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψη των μελών της τρόικα στην Αθήνα καθώς σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ, της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Πόουλ Τόμσεν, Κλάους Μαζούχ και Ματίας Μορς δεν θα έρθουν στην Ελλάδα.

Η

αναβολή της άφιξης του κλιμακίου της τρόικα αποδίδεται στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απαιτείται να μείνει σε ακινησία ώστε να αποθεραπευθεί, ενώ παράλληλα ασθενεί και ο προοριζόμενος για το υπουργείο Οικονομικών κ. Βασίλης Ράπανος.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμες πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε 24ωρη επίσκεψη των τριών για συνάντηση γνωριμίας με τον Βασίλη Ράπανο, στις 25 Ιουνίου, καθώς και μια δεύτερη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα, της οποίας θα ακολουθούσε η επίσκεψη των κλιμακίων για τον έλεγχο της οικονομίας.

Εξαιτίας των νέων δεδομένων, τονίζουν οι ίδιες πηγές, η ημερομηνία της άφιξης της τρόικας αναμένεται να επαναπροσδιοριστεί τις προσεχείς ημέρες και, πάντως, «το συντομότερο δυνατόν» .

Keywords
Τυχαία Θέματα