Χeirotexnika @ The Hub

Σαράντα δωρεάν σεμινάρια και εργαστήρια και πάνω από 35 εκθέτες επαγγελματίες του DIY περιμένουν τους crafters στη μεγαλύτερη διήμερη γιορτή του χειροποίητου.

Το Σάββατο 19 & την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, ο πολυχώρος The Hub φιλοξενεί τη μεγαλύτερη έκθεση χειροποίητου και DIY στην Ελλάδα, τη Χειροτέχνικα 2013! Περισσότεροι από 35 εκθέτες και πάνω από 40 διαφορετικά

σεμινάρια και εργαστήρια θα λάβουν χώρα από τις 10.00 έως τις 22.00 με δωρεάν είσοδο, ενώ οι φίλοι του DIY που βρίσκονται εκτός Αθήνας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις παρουσιάσεις μέσα από live streaming στο xeirotexnika.gr.

Κατά τη διάρκεια της Χειροτέχνικα 2013 οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν παρουσιάσεις και εργαστήρια στο ειδικά διαμορφωμένο Lipton Crafts Room, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους πάνω στη χειροτεχνία και το χειροποίητο. Τεχνικές κοσμήματος, εύκολες ιδέες πλεξίματος και ραπτικής, πρωτότυπες ιδέες δημιουργιών με τη χρήση διαφορετικών υλικών και τεχνικών, κηπουρική αλλά και μαγειρική είναι μόνο μερικές από τις θεματικές που θα παρουσιαστούν και τις δύο ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εργαστηρίων στο xeirotexnika.gr.

Παράλληλα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για ό,τι κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά του DIY, να εγγραφεί σε σεμινάρια, να αγοράσει επιτόπου υλικά, εργαλεία και βιβλία και φυσικά να δει όλα όσα έχουν να προσφέρουν οι επαγγελματίες του χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.xeirotexnika.gr
www.ftiaxto.gr
http://www.facebook.com/ftiaxto

Ωράριο Λειτουργίας: 10.00 - 22.00

Είσοδος Ελεύθερη

The Hub: Αλκμήνης 5 - Γκάζι, Μετρό Κεραμεικός | www.thehubevents.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα