Αυλαία.... στην επαρχία

Με τρεις αγώνες στην επαρχία ανοίγει σήμερα η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Βέροια (17.15), ο ΠΑΣ φιλοξενεί στα Γιάννενα την Ξάνθη (17.15) και στη Λιβαδειά η τοπική ομάδα ανιμετωπίζει τον Άρη (21.30).

ΟΦΗ - Βέροια

(17.15)

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει στο πρωτάθλημα τον ΟΦΗ και την Βέροια. Οι Κρητικοί βλέπουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, ενώ για τη «βασίλισσα του Βορρά» θα προσπαθήσει παρά τα προβλήματα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Ζορμπάς, Ιωαννίδη,ς Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Καπουράνης και Λαμπρόπουλος.

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Καλί, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Ζε Βιτόρ, Καφές, Μπελόν, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Ιωάννου, Παυλίδης, Μπάρμπας, Κόστλι.

Πας Γιάννινα - Σκόντα Ξάνθη (17.15)

Ισόβαθμοι στην 11η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς μετά από 9 αγώνες βρίσκονται Γιάννινα και Ξάνθη. Εκεί  δεν αποκλείεται να παραμείνουν συγκάτοικοι, αν οι Γιαννιώτες συνεχίσουν να μην αξιοποιούν την έδρα τους και οι ακρίτες φέρουν το αγαπημένο τους αποτέλεσμα (τρεις ισοπαλίες) μακριά απ’ αυτή. 

Λεβαδειακός - Άρης (19.30)

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Άρη, με μοναδικό στόχο την νίκη, αποτέλεσμα που αγνοεί εδώ και ενάμιση μήνα περίπου.

Ο Άρης από την άλλη με ανεβασμένη ψυχολογία εξαιτίας των ισοπαλιών με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και την νίκη απέναντι στην Βέροια, θα διεκδικήσει με τη σειρά της τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Περέιρα Ντος Σάντος, Ντε Μπρίτο Πινέιρο

Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γιώρης, Γκέσιος, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός

Keywords
Τυχαία Θέματα