Ατλέτικο και μεταγραφές

Με τα σημερινά δεδομένα το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού θα είναι αυτό με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη για το Champions League και από σήμερα άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ξεκινούν την προετοιμασία για την καθοριστική αναμέτρηση απέναντι στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ της διοργάνωσης.
Με τον Μίτσελ να περιμένει την επιστροφή δίχως προβλήματα όλων των διεθνών της ομάδας τις προσεχείς
ημέρες, αλλά και την αποφυγή τραυματισμών όλων των παικτών του ώστε να μην έχει προβλήματα για τον καταρτισμό της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας στο ματς του Βιθέντε Καλντερόν, ξεκινάει η προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι της Μαδρίτης. Οι Πειραιώτες ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό το ματς στο αγωνιστικό κομμάτι, σε μία εβδομάδα στην οποία θα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε διοικητικό επίπεδο, με τη δυναμική στάση και τις πρωτοβουλίες Μαρινάκη σε πλήρη εξέλιξη μετά τις καταγγελίες που έγιναν εκ μέρους του προέδρου της ΠΑΕ την περασμένη Παρασκευή στη Λίγκα.

Τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι σε δεύτερο πλάνο για τον Ολυμπιακό. Για τον Πουλίδο υπάρχει υπομονή και στήριξη στον παίκτη, με τις δικαστικές εξελίξεις να «τρέχουν» τις προσεχείς ημέρες, στο Μεξικό να υποστηρίζουν ότι ανοίγουν γέφυρες επιστροφής του στην Τίγκρες, αλλά τον Ολυμπιακό να θεωρεί ότι θα ΄χει δικό του τον παίκτη με προσωρινό δελτίο από τη ΦΙΦΑ τον Γενάρη.

Για τον Κάμπελ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, της Ίντερ και της Μπενφίκα, αλλά ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει ότι δεν είναι θυμωμένος με την Άρσεναλ όπως γράφεται και θα συνεχίσει να διεκδικεί τις ευκαιρίες του στο Λονδίνο. Στη Βραζιλία λένε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ουρουγουανό Μάξι Ροντρίγκες της Γκρέμιο και στη Σουηδία για τον Χελάντερ της Μάλμε. Και ακόμα βρισκόμαστε στο Νοέμβριο.
Keywords
Τυχαία Θέματα