Άσχημο πρωϊνό για τους Έλληνες αθλητές

Μπιτς βόλεϊ και Σαββουλίδης στην πάλη κατάφεραν να διακριθούν στις πρωϊνές συμμετοχές της ελληνικής αποστολής στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού.

Τη 19η θέση στον προκριματικό των 10 μέτρων αεροβόλου πιστολιού κατέλαβε η Άννα Κορακάκη στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού και έμεινε εκτός τελικού.

Με νίκη ξεκίνησαν τους αγώνες τους στον 3ο όμιλο των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνι και έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση στους 16.

Στην πάλη, Μόνο ο Γιώργος Σαββουλίδης

κατάφερε στα 74 κιλά να προχωρήσει τουλάχιστον μέχρι τα ρεπεσάζ της ελευθέρας πάλης μεταξύ των 4 Ελλήνων που αγωνίστηκαν το πρωί.

Στα 65 κιλά, ο Νίκος Αρζουμανίδης πέρασε bye στον προκριματικό, αλλά στους "16" ηττήθηκε με 1-4 από τον Ρουμάνο Γκεόργκε Μπουτσούρ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Bye στα προκριματικά των 97 κιλών πέρασε και ο Μιχαήλ Τσικοβάνι, αλλά στους "16" βρέθηκε απέναντι στον Ουκρανό Βαλέρι Αντρίτσεβ, από τον οποίο ηττήθηκε με 0-4 και αποκλείστηκε.

Στα 57 κιλά, ο Θεοχάρης Καλανίδης ηττήθηκε στα προκριματικά με 1-3 από τον Εσθονό Αλεκσέι Μπασκάκοβ και δεν συνεχίζει.

Τέλος ο Πολυνείκης Καλαμάρας ηττήθηκε μόλις στον πρώτο του αγώνα στα 81 κιλά της πυγμαχίας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Ευρωπαϊκών Αγώνων του Μπακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα