Άρση του λοκ-άουτ;

Μετά την συνάντηση της Πέμπτης, διάρκειας 7,5 ωρών, οι δύο αντικρουόμενες πλευρές υποσχέθηκαν ότι μετά το τέλος της επόμενης συνάντησης (σε 24 ώρες περίπου) θα ανακοινώσουν την άρση του λοκ-άουτ.Μετά το τέλος της συνάντησης των δύο πλευρών για την άρση του λοκ-άουτ, ο επίτροπος του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν, δήλωσε: «Δεν υπάρχει κάποια εγγύηση, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Υπάρχει θετική διάθεση και ελπίζω πως η εμπιστοσύνη, η οποία έχει δημιουργηθεί, θα προκαλέσει πρόοδο την Παρασκευή ή όχι».

Βγαίνοντας από

το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης όπου έλαβε χώρα η συνάντηση, ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας των αθλητών, Μπίλι Χάντερ, τόνισε: «Η συμφωνία είναι πολύ κοντά».

Ο Ντέρεκ Φίσερ, πρόεδρος της ένωσης των αθλητών, από την πλευρά του παραδέχθηκε ότι απομένουν μονάχα λεπτομέρειες και εξέφρασε κι εκείνος από την πλευρά του την αισιοδοξία του για την άρση,

Λεπτομέρειες για την εξέλιξη των συζητήσεων στα θέματα που απομένουν να συμφωνηθούν δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Παρασκευής (απόγευμα Σαββάτου για την Ελλάδα) όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα