Αρκετές αλλαγές με ΑΕΚ ο Περέιρα

Χωρίς τέσσερις βασικούς του παίκτες θα υποδεχθεί αύριο την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός, καθώς ο Βίτορ Περέιρα άφησε εκτός αποστολής τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντοσεβί και Κασάμι.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την «Ένωση», στο πρώτο από τα δύο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έμφαση

σε τακτική και τεχνική ενώ δουλεύτηκε η αμυντική κι η επιθετική αντίδραση.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μπενίτες, Μποτία και Μπουχαλάκης. Αμέσως μετά, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του για την αναμέτρηση, επιφυλάσσοντας κάποιες εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, εκτός έμεινε ο Ρομπέρτο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στο κύπελλο αλλά αυτή τη φορά δεν βρίσκεται ούτε στον πάγκο.

Τον Ισπανό πορτιέρο «ακολούθησαν» οι Κασάμι, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, καθώς και ο Αυλωνίτης

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Περέιρα να χρησιμοποιήσει αλλαγές στην αυριανή αναμέτρηση. Εκτός έμεινε και ο Χάρα ενώ αντιθέτως συμπεριλήφθηκε σε αυτήν ο Ντέλβιν Εντινγκά.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Σαντάνα, Βούρος, Μανιάτης, Σάλιακας, Αφελάι, Εντινγκά, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Διαμαντάκος, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σιόβας, Μήτρογλου, Σαλίνο, Ντουρμάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα