Αραιές νεφώσεις σήμερα στην Αττική

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και αργότερα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Θράκη. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη: καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα εκδηλωθούν

σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: νότιοι 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Δτερεά, Δυτική Πελοπόννησος: καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν ισχυρές καταιγίδες . Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς κελσιου. Στην ήπειρο η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 18 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών το απόγευμα. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 και στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ καταιγίδες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση από τη νύχτα. Θερμοκρασία: εως 18 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις

Αττική: καιρός: αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής το απόγευμα. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: εως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές το απόγευμα. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: εως 14 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 22-01-2013

Στα δυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση από το απόγευμα. Άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη: καιρός:παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Τοπικές ομίχλες το πρωί. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 3 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα που τοπικά στις βορειότερες περιοχές θα είναι έντονα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια στα ορεινά της ηπείρου. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 1 έως 16 βαθμούς κελσιου. Στην ήπειρο η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές ώρες τοπικά θα αυξηθούν. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα νοτια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 6 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες πιθανές τοπικές βροχές το βράδυ. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Το βράδυ όμως θα σημειωθούν και πάλι βροχές. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές προγνώσεις

Αττική: καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: καιρός: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Το πρωί η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 3 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα