Superleague:Βέροια-Λεβαδειακός

Η «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας πέφτει σήμερα, με την αναμέτρηση Βέροιας-Λεβαδειακού (19:30, Novasports2).

Αμφότεροι οι αντίπαλοι επιθυμούν διακαώς το «τρίποντο», αλλά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας: η «Βασίλισσα του Βορρά» για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, και οι «πράσινοι» για να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο τον 4ο της βαθμολογίας Ατρόμητο.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού μέσου Γεωργιάδη (τραυματία) και του χρήσιμου αμυντικού Αμαραντίδη (τιμωρημένος), αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον βασικότατο
μέσο Καφέ, που είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Γιώργος Παράσχος, από την πλευρά του, υπολογίζει στον Βασιλείου, ωστόσο άφησε στη Λιβαδειά τον επίσης βασικό μεσοεπιθετικό Ροτζέριο.

Η αποστολή της Βέροιας: Λόπεζ, Κοτταρίδης, Γεωργέας, Καλί, Ορέστες, Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Κόστλι, Ιωάννου, Μπαργκάν, Μπάρμπας, Παυλίδης, Μάνος, Καλτσάς, Τζημογιάννης.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Μιλίεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Πινέιρο, Βασιλείου.
Keywords
Τυχαία Θέματα